Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Özel sebepler dolayısıyla sık sık İstanbul'dan Ankara'ya gelen bir zat olarak, kendimi yeniden Ankara'da buldum. Efendim, her Ankara'ya geldiğimde de Paticik de ki Ankaralı dostlarıma şu şekilde seslenirim : Malum şehrinizde misafirim, buralarda ne güzel ne çirkin pek bilmemekteyim. Gelişim bir vesile olsun, Paticik Ankara buluşması düzenliyelim. Bu çağrımı yine sizlere arz ediyor ve iyi sabahlar diliyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sanmıyorum, bi türlü buluşamıyor ankaralılar... gelmezler ama gelirlerse senin için iyi olur sanırım biz burda sürekli toplanıyoruz walla.. gerçi 1 haftadır ortalıkta yokum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Prawler insan bir arayıp haber etmez mi bak şurada toplanıyoruz sende gel diye. Darıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya burda topici açılıyor buluşma olduğu zaman sen çoğuna gelmedin istanbul'dakilerin... 1 tanesine geldin onda da ben yoktum..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Prawler ım ben öyle bir yere taşındım ki, telefon hattı yok. İki adım ötemde medeniyet hertürlü haliyle boy gösterirken bizim site yeni kurulduğu ve sağında solunda inşaatlar devam ettiği için telefon hattını döşeyemediler. ama dur bakalım az kaldı geldi gelecek, o zaman kaçırmam buluşmaları.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yakında kesilir ama sanırım buluşma olayları üni var öss var şu var bu var yani kısa ve öz olarak : geç kaldın sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Eh işte kısmet işi bu işler. Denk gelirsin olur denk gelmezssin olmaz. Alexi, Natural Jedi v.s filan toplandığımız gündede Jedi aradıydı o zaman da net yoktu elbet bir yerlerden bişeyler çıkıyor işte. (o gün için arkadaşlara tekrar teşekkür edeyim pek bir eğlenmiştim)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu arada buluşmalar artık beni fazla sarmıyor... sanırım kolay kolay gelmeyeceğim bir daha..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Niye oğlum ne oldu biri bir terbiyesizlik mi yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kimse birşey yapmadı yapmaz da zaten. bayıyor beni artık ne bileyim hep aynı aksiyonlar.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 E ne olacaktı ki? Bir gün gider muhabbetini eder içkini edersin. Başka bir gün çayını kahveni içer oyun oynarsın. An gelir tiyatroydu sinemaydı konserdi gibi etkinlikleri paylaşırsın... Bunlardır yani, ötesinde ne olacakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ötesi olmadığı için sıkıyor zaten[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 walla ötesi olursa senin için pek ii olmas gibime gelio dostum ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aklımız fesatlığa çalışıyor sanırım ötesi derken bundan başka ekstra bir aktivite olmadığını kastetmiştim ama isteyen istediği gibi anlayabiliyor her zamanki gibi.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bazıları da şakadan anlamıyo her zamanki gibi. anladık heralde ne demek istediini salak diiliz. neyse takılın siz olmazsa...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sakin Prawl ım ne celalleniyosun. Neyse. Bu arada sen sıkıldım diyosunda ben oyun oynamayı çok özledim. Sürekli alkol tüketim aktivitesine dahil oluyorum bu aralar. Aslında risk oynuycak tayfa toplasam alkol tüketip risk oynayarak keyfi ikiye katlıyabiliriz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 doğru valla admın interneti yok mecburen buluşmak için bana ısrar edip duruo:-p -gel icelim -gel ijelim -kadiköydeyim içelim -taKsime gel içelim teey teey başka bişey bilmezmisin olm hehe şaka maka bende prawlera hak veriorum benide sarmio pek artık gerçi duruma ve ruh halime bağlı bişey ama kendi arkadaş ortamımda bile rahat değilken buluşmalarda mutlu olamiorum açıkcası pek.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya neyse duruma bakıyor, ruh halime bakıyor, gelen insanlara bakıyor. Mesela bi Mesh beni baymıyor adamla bi gün buluştuk, herkes satmış, beraber oturduk nargile içtik tophane'de sağolsun gelmişti o gün.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Jedi'cım içmek artık garip bişey oldu bende. Yani nasıl hergün bir gazozdu kolaydı içersin, ben içki içiyorum, o hale geldim. Acaip keyif alıyorum. Hele muhabbet oldumu keyfim üçe beşe katlanıyor. Herneyse, buluşmaları keyifli yada keyifsiz kılan gerçektende o anki ruh hali. İnsan nasıl hissediyorsa günde öyle geçip gidiyor. Bu arada Natural im benim kasma kendini o kadar rahat ol arkadaş ortamlarında. Gerçi ben seni pek kasılmış görmüyorum ama bilemem tabi benim olmadığım ortamlarda nasılsın.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Trojanmistress, 23 Ağustos 2004 11:22 tarihinde demiş ki: bazıları da şakadan anlamıyo her zamanki gibi. anladık heralde ne demek istediini salak diiliz. neyse takılın siz olmazsa... 1) şakayı anlamak veya kaldırmak zorundamıyız? Belki ben şaka kaldıran bir insan değilim.Ciddi anlamda söylüyor da olabilirsin o lafı 2)Klasik laf sokup, bişiler deyip, takılın siz deyip ortamın ağır ablası modunda basıp çekip gitmek istiyorsun peki sen bilirsin güle güle. 3) Dediğin gibi biz burda takılırız kendi başımıza *!Takıl takıl takıl*[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kavga etmeyin bakıyim benim konu başlığımda.... Hatta pati nin hiç bir yerinde kavga etmeyin yakışıyo mu size, cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yakışmıyor değil mi? ama kavga eden kim? benim gözlerim neden mor? dünkü otobüs yolculuğunda hiç uyumadım ondan mor *!gerçeği söylüyordur*[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bende gece 2 de otobüse binip bu sabah Ankara'ya indim. Yolda hiç uyuyamam, yine uyuyamadım. Aynı uykusuzluk bende de var. Harbi huzursuz bir durum. Üstelik daha gidip konservatuvar başvurusu yapıcam teey tey.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben saat 10 da bindim, MD ile idare etmeye çalışıyor insan da bir süre sonra sıkılıyor yani.. hadi ben 10 saat çektim yolu bir de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bende de disk oynatıcı vardı tüm yol idare etti beni. Ama yanımda geniş bir arşiv taşıyordum. Sen nereden nereye yolculuk yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar