Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Arabayı beğenicem baba banka gidip cennet vade kredi başvurusu yapıcam. Opel Astra fiyatlarının civarında bişi olabilir ama üstü açık olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 çok tatlı twintop-tigra bide cabrio ufmmmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sorduklarıma cevap olmuyo bu. sıfır mı dedim cevap vermedin, en yeni modelini alıcam diyosun. 50bin mi 40bin mi 30 bin mi nedir bütçen, ikinci el astralar 36binle 55bin arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 55 o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ne uğraşıcan lan opelle ozaman z4 2.0 mazda mx-5 mini cooper s hepsi astradan çok daha karakterli ve kaliteli araçlar. astra gibi dejenere cabrio da değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 degaje? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 55bini astraya tigraya gömen biri olursa patinajdan banleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 daha da güzeli 2. ele gömmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Fistan said: 55bini astraya tigraya gömen biri olursa patinajdan banleyin Tigranın 55bin olcağını sanmıyorum ama astralar 50civarı sanırım, ben astranın + - lerini merak ediyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 50bine degmemesi dısında goze batan bi -si yoktur bu arada 50bin olan 2.0T, motor hacminden gelen vergiden kaybediyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Fistan said: 55bini astraya tigraya gömen biri olursa patinajdan banleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 volvo c70 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 vazgeçtim alma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar