Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Memphis said: bana özel inv falan gelsin, bu 170 pingle ladder falan kasamam zaten midterm haftası.. öyle bişey yok yani ver kanka accounutunu hemen 2k yapim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oymanq said: Memphis said: bana özel inv falan gelsin, bu 170 pingle ladder falan kasamam zaten midterm haftası.. öyle bişey yok yani ver kanka accounutunu hemen 2k yapim. 3k yapabilecek birini tanıyorum /pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ozzymoto said: Memphis said: ayrıca benim divimdeki 1600 adamlar, sizin divlerdeki 2200 adama falan denk seviyede oyuncular puana gore sıralama yapmak neymis yapın bi turnuva ona gore belirleyin divleri Blizzcon sc2 turnuvasına davet edilen oyuncularda Ladder puanlarına göre davet edilmişlerdir. Önümüzdeki sezonlarda oyuncular kendi klasmanlarıyla daha çok uyuşan liglerde oynama fırsatı bulacaklardır. Benimde önerim kayıt süreci bitene kadar ladder puanınızı yükseltmenizdir. Bunun dışında 2-3 kişi zamanında ladder puanlarını yükseltmediği için bu 2-3 oyuncu adına turnuva düzenlememiz söz konusu değildir. Teşekkürler. cahil cahil konusmayın, o blizcon sadece NA icin ladder puanına göre seçti( hatta idra buna tepki gösterdi cart curt ), ayrıyeten o lig falan deil invite showmatch bi turnuva, sen show match turnuvayla ligi nası bir tutuosun anlamıyorum. invite turnuvada adam kendine bi lsite olusturur ister o listeden puana gore seçer ister harf sıralamasına göre seçer ister ülkesine göre seçer, sen bi lig kurup, invite usulu seviye belirleyemezsin, seviye belirlemen icin kendi icinde mac yaptırman lazım, yada herkezi aynı lige koyman lazım, en basiti blizard gibi placement matchleri yaparsın.. ha diyelim ladder puanına göre seçtin( kaşına gözüne bakmaktan farkı yok), benim oynadıgım adamlarla sizin oynadıgınız adamlar birmi sanıyosun veriym accountumu, bi ladder golayın üst üste 3. wini aldınız an cins cins tipler gelio ( ornk: pokerofkas 4 win streak yaptım, üst üste 4 kez geldi 4ündede farmlamıstı ) bu adamlara karsı sabit 200 olan pingimle win falan kasamam 5 gün boyunca.. herkezinin dimond ligi aynı deil dimond da atıyorum 6-7 tane seviye tutuo blizard kendi sisteminde, en üst seviye dimond'da puan toplamakla en alt seviye puan toplamak arasındaki farkı bilimiyorsanız farkı biliyomus gibi konusmayın lütfen, 2-3 kisi zamanında puan yükseltmemişmiş die turnuva düzenlenmezmiş :DD:D:D:D:D:D:D:D:D diyinki bana, bizim çapımız oyuncuların seviyesini ogrenmeye yetmio, o yuzden internette bi site bulduk o sitede insanların puanı yazıo, bizde ordan puana göre toplucaz divleri, yani ladderda cok mac atan adamları en iyi gruba toplucaz, az mac atan adamları baska gruba, bu seviyeye göre div belirlemek olmuo ama oldugu kadar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sen bi sistem öner mephis. boş konusuyosun su anda. Yok yanı bende derimki, bilmem kac haftadır adam gibi oyun atmıyosun o yüzdne geri kaldı ratingi, dememki bi yandanda eskisi kadar formunda değilsin. haliyle düşük divisionda olman lazım. bu sistem hoşuna gittimi mesela? yok başka bi sistem, 4-5 turnuva olur rankingleri oyuncuların bu ligdeki performanslarıan göre dizlerler o zaman oturur herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Yani bir de B divisionunda olacaksın, B1 olsa kaç yazar B4 olsa kaç yazar.. İlk 2ye girip A'ya yükselme şansın artar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bütün yerleştirmeleri turnuvalarla yapmak hem uzun zaman alıcı olur hem de puan sisteminden daha güvenilir sonuç vereceğini kimse iddia edemez. Sonuçta bu turnuvada seeding olacak mı? Olacaksa o neye göree belirlenecek? Eğer tamamen rastgele şekilde belirlenecekse bracketlar o zaman turnuvanın en iyi iki oyuncusunun ilk turda karşılaşmayacağının garantisini kim verebilir? Şöyle bir çözüm bulunabilir. Eğer Division A 20 kişi olacaksa bunlardan 18'i puana göre sıralanır. Kalan 2 kişi de yapılan bir turnuvayla belirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Cuce said: sen bi sistem öner mephis. boş konusuyosun su anda. Yok yanı bende derimki, bilmem kac haftadır adam gibi oyun atmıyosun o yüzdne geri kaldı ratingi, dememki bi yandanda eskisi kadar formunda değilsin. haliyle düşük divisionda olman lazım. bu sistem hoşuna gittimi mesela? yok başka bi sistem, 4-5 turnuva olur rankingleri oyuncuların bu ligdeki performanslarıan göre dizlerler o zaman oturur herşey. iste demek istedim bu.. bi yandan "eskisi kadar formunda değilsin" bunu diyebilmen icin benim oyunumu gormen lazım, gormedigin icin kafana gore is yapıosun demek "bu sistem hoşuma gittimi?" ? bu ne demek şimdi, üstte adamların yaptıgı bu bişey değiştirmemişsin bu sistem nasıl die soruosun? öneri istiosan hemen söylerim aklıam ilk gelenleri 1. mini turnuvalar düzenlersin 2. divde ilk3 son3 her hafta sonunda puana gore ya üst dive cıkar ya alta iner 3. herkezi bi dive koyarsın ilk 5 hafta veya 4, bi sıralama olusturursun( yani demek istedigim belli bi sayıda insanları maç yaptırırsın ve seviyelerini görürsün ) sonra bunu baz alıp div olusturursun 4. suan aklıma gelmedi yani cuce boş konusan sensin ben desemki, esl deki puana gore div belirleyin? çünkü bi farkı bu yapılanın kimi custom game oynar kimi ladder oynamayı sever, esl'de puan tutuo kendi sisteminde ve ladderla alakası yok esl nin ozaman ne diceksin biz bu lige esl kasan adamları almıyoruz sadece ladder oynayanlarımı alıyoruz diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bakas said: Yani bir de B divisionunda olacaksın, B1 olsa kaç yazar B4 olsa kaç yazar.. İlk 2ye girip A'ya yükselme şansın artar işte.ya demek istedigim o canım kardesim sezon bittikden sonra ben kendi seviyeme anca yerlesebilceksem, lige nie katılıorumki bi sene boyunca, benden düsük seviye oyunlarla oynamak içinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 işte yanı mephis sneın oyununu bilemiycekleri gibi osman abinin kinide bilemezler. open turnuva işte. seeding yapılacaksa spartacusun dediği gibi, tarafsız bir sistem gerekli. mini turnuva diyosun hoş ediyosunda daha anlamlı değilk, iyi bracket kötü bracket var. yine gold osman abi senin yanına cıkabilir. hiç farkı yok yanı durumun. zaman yok, iş gücü yok, efor yok vs vs vs yanı kolay bişey değilki. haksızlığa uğradığını düşünüyo olabilirin ama sıkıcaksın dişini a'ya cıkıcasın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Memphis said: 1. mini turnuvalar düzenlersin 2. divde ilk3 son3 her hafta sonunda puana gore ya üst dive cıkar ya alta iner 3. herkezi bi dive koyarsın ilk 5 hafta veya 4, bi sıralama olusturursun( yani demek istedigim belli bi sayıda insanları maç yaptırırsın ve seviyelerini görürsün ) sonra bunu baz alıp div olusturursun 4. suan aklıma gelmedi Bunlar iyi güzel ancak birde şu şekilde bakalım, 1. mini turnuvayı düzenledik diyelim. ilk turda Blood ile karşılaştın ve yenildin. Direk div a şansını kaybedersin. tam tersi olsa o zaman favori oyuncu div a ya giremez. çok alakasız isimler div a da olabilir. turnuvalarda kimin formda olup olmadığı baz alınırsa bu iş şans olayına döner 2. div de ilk 3 son 3 olayına kalkarsak işin içinden çıkamayız. 3. herkesi bir div'e koyarsakki daha önce bunu yapmıştık. şöyle bir sonuç çıkıyor. Toplam oyuncu = 100 Oyuncu başına düşen maç sayısı = 99 toplam oynanması gereken maç sayısı = 100x99 = 9900 maç Yani : 10.000 maçtan sonra seviye belirlenmesi için 1 yıl gibi bir süre mücadele edilmesi lazım. 4. 10 yıldan bu yana blizzard bu ladderı düzenlemek için bizleri bekletti. Elimizdede başka bir yol kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Cuce said: işte yanı mephis sneın oyununu bilemiycekleri gibi osman abinin kinide bilemezler. open turnuva işte. seeding yapılacaksa spartacusun dediği gibi, tarafsız bir sistem gerekli. mini turnuva diyosun hoş ediyosunda daha anlamlı değilk, iyi bracket kötü bracket var. yine gold osman abi senin yanına cıkabilir. hiç farkı yok yanı durumun. zaman yok, iş gücü yok, efor yok vs vs vs yanı kolay bişey değilki. haksızlığa uğradığını düşünüyo olabilirin ama sıkıcaksın dişini a'ya cıkıcasın işte. hala bakış açın yanlıs ben haksızlıga ugradımı düşünmüyorum, eger sistem buysa benimde puanım bu, burda bi haksızlık yok yani ben diyorumki böle bi sistem olamaz olmamalı ornekler veriyorum ama hala alakasız postlar görüyorum en basitinden bi arastırın, pro bi lig olusturuldugunda herkez aynı seviyedenmi baslar yoksa lige bellibi seviye olarakmı girersin? bunu bi arastırın, üşeniyosanız söliym herkez 0 dan baslar yeni bi lig olusturuldugunda, sonra seviyeye göre ayırırsın, yada seviye tespit sınavı yaparsn, ona göre yerlestirirsin ( blizzard gibi ). ha diyelim x biyerden güvenilirligi olmayan bi seviye ogrenebilcegin data buldun ( suanki yapılan olay ), buna göre sıraladın.. ozaman bütün sene bu dataya göre maçların bitmesini beklemezsin kısa periotlarda oyuncular arası swap yaparsınki o guvenilir olmayan datayı ortadan kaldırmıs olursun, artık verileri sen tutuyo olursun ve oyuncuları kendi seviyesine yakın oyuncularla oynama immkanı saglarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 1 sezon kaç ay sürecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 TSL said: Memphis said: 1. mini turnuvalar düzenlersin 2. divde ilk3 son3 her hafta sonunda puana gore ya üst dive cıkar ya alta iner 3. herkezi bi dive koyarsın ilk 5 hafta veya 4, bi sıralama olusturursun( yani demek istedigim belli bi sayıda insanları maç yaptırırsın ve seviyelerini görürsün ) sonra bunu baz alıp div olusturursun 4. suan aklıma gelmedi Bunlar iyi güzel ancak birde şu şekilde bakalım, 1. mini turnuvayı düzenledik diyelim. ilk turda Blood ile karşılaştın ve yenildin. Direk div a şansını kaybedersin. tam tersi olsa o zaman favori oyuncu div a ya giremez. çok alakasız isimler div a da olabilir. turnuvalarda kimin formda olup olmadığı baz alınırsa bu iş şans olayına döner 2. div de ilk 3 son 3 olayına kalkarsak işin içinden çıkamayız. 3. herkesi bir div'e koyarsakki daha önce bunu yapmıştık. şöyle bir sonuç çıkıyor. Toplam oyuncu = 100 Oyuncu başına düşen maç sayısı = 99 toplam oynanması gereken maç sayısı = 100x99 = 9900 maç Yani : 10.000 maçtan sonra seviye belirlenmesi için 1 yıl gibi bir süre mücadele edilmesi lazım. 4. 10 yıldan bu yana blizzard bu ladderı düzenlemek için bizleri bekletti. Elimizdede başka bir yol kalmadı 1. si ilk turda bloodla beni eşleitirmeye kalkarsan zaten seviye belirleyemezsin bu turnuva kazanma turnuvası deil seviye belirleme turnuvası bunu yaparken, blizardın puanını baz alabilirsin, ha bundaki sorun ne olr ben düşük puanlı oldum için yüksek puanlı biriyle oynarım olurda onu elersem, adam elenir seviyesi olmayan dive düşer bunuda engellemek için double eleminasyon yapılabilir 2.div de ilk 3 son 3 olayına girersen nasıl işin içinden çıkamıyorsun biraz daha açık konusabilirmisin, atıyorum divde 10 oyuncu var herkez herkezle mac yaptı ben 7 loss 3 win aldım son sıraya yerlestim demekki o donem o divde oynıcak seviyede deilim sonuncu olarak bi alt dive geçerim, bi alt divden oyuncuda bi üst dive geçer orda sansını dener(belki o adam forma girdi dogal olarak onun yeri orası olmalı) ha 3 sizi kastırıosa div 1. siyle bi üst divin sonuncusu seklinde olabilir vsvs 3. herkezi bi dive koymak dedigin gibi saçma olr onu geçtim 4. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yok yanı sen derken senden cok durumu kastediyorum. elbetteki ideal olan herkezin sıfırdan baslaması olur. ama demekki kick start isteniyo buda iyi oyuncuların aynı divisionda olmasıyla olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oymanq said: 1 sezon kaç ay sürecek? 10 Hafta maçlar sürecek. Yeni sezon hazırlıkları vs derken 2. sezon için en az 3 ay gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 TSL said: Oymanq said: 1 sezon kaç ay sürecek? 10 Hafta maçlar sürecek. Yeni sezon hazırlıkları vs derken 2. sezon için en az 3 ay gerekli sunu tam olarak bi anlatırsan veya anlatan biyerine linkini verirsen, daha güzel çözümler üretebiliriz mesela div kaç kişiden olusuo? tahminim 10 herhafta bi oyuncu kaç maç atıyo? tahminim 10 eger benim tahmin ettigim rakkamlarsa herhafta div 1. si ile div sonuncusunu swap etmek gayet mantıklı bi çözüm olarak gelio bana ha derseniz maçlar tarihleri falan ayarlanıo ona göre div sonuncusunun ismini tempde tutuarsınız o çözülmicek bi sorun deil hem böylece olrda iyi dive kötü bi oyuncu düserse herkezin onu farmlamasınıda engellersiniz.. insanların yeni yüzlerle oynamasını saglarsınız, diyelim sen düsük divdeydin 2 hafta deli gibi kastın en iyi dive kadar geldin onlara göre hangi seviyedesin, bunu görme sansın ortaya cıkar falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bu konular 1. sezon göze alındığında mantıklı ancak 2. sezon zaten 4 tane divb nin en iyi oyuncularıda diva ya gireceği için gruplar tamamen oturmuş olacak. Şu an için ortada görünen en temiz yol battle.net'in sunduğu bu sistem. Diğer şekillerde de bir sıralama yapılabilir belki ama turnuvalar, eşleştirmeler, rakamlar, skorlar vs vs zaten bu işler epey zaman alan ve yorucu işler. birde bu konular işin girdimi olay içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Birde karşı taraftan olayı organize ettiğinizi de göz önünde bulundurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 TSL said: Bu konular 1. sezon göze alındığında mantıklı ancak 2. sezon zaten 4 tane divb nin en iyi oyuncularıda diva ya gireceği için gruplar tamamen oturmuş olacak. Şu an için ortada görünen en temiz yol battle.net'in sunduğu bu sistem. Diğer şekillerde de bir sıralama yapılabilir belki ama turnuvalar, eşleştirmeler, rakamlar, skorlar vs vs zaten bu işler epey zaman alan ve yorucu işler. birde bu konular işin girdimi olay içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Birde karşı taraftan olayı organize ettiğinizi de göz önünde bulundurun ya benim onerdigimde, zaten sezon sonunda 4 tane divb nin en iyi oyuncularına diva ya gecirmiosun, sen zaten sezon ilerlerken swap olayını yapıosun, sezon sonunda sadece ödül veriyosun yani illede sezon bittinde 4 tane oyuncuyu swapmı etmen lazım? bumu sorun? komik bi bakış açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 memph turnuvada ilk turda bana gelirsen nolcak hacı ya. herkez haklu su anda . memph de haklı ligi yapanlarda . cunku neyin baz alıncagını bilmio kimse. en mantıklı cozum puan usulu bi lig turnuva duzenlemekten gecer. eleme usulu deil.1000 puan ustu diamond oyuncuları arasında gercekliestirilicek puan usulu turnuva sorunları halleder gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kurallar belli, işleyiş belli. Agresifleşmeye lüzum yok. SlayersBoxeR gidip GSL'de elenseydi ve Code S alamasaydı ben efsane oyuncuyum ben nasıl code S olmam demeyecekti bir sonraki GSL sezonunda daha iyi sonuçlar elde edip Code S hakkını alacaktı. Kurallar esnetilmek için değil, uygulanmak için var. Beğenilmeyen kurallara alternatif sunulan kurallar dinlenir ve gerekli notlar alınır. Bunun dışında konuyu uzatmaya, yada tanımayan kişiler tarafından hakaret olarak algılanabilecek laflar sarfetmeye gerek yok. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 agresifleşmek ?? :D o deil de tuna gel hacı biz divb de takılalım ya ben 26. olmusum artislik yapiodum a yım diye artık bende b yim. lig sonunda div a vs div b yapalım 4 1w1 1 2w2 seklinde direk 3-0 baslarız zaten . div b daha kaliteli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bank asya division b. memleketin sc2si :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ozzymoto said: Kurallar belli, işleyiş belli. Agresifleşmeye lüzum yok. SlayersBoxeR gidip GSL'de elenseydi ve Code S alamasaydı ben efsane oyuncuyum ben nasıl code S olmam demeyecekti bir sonraki GSL sezonunda daha iyi sonuçlar elde edip Code S hakkını alacaktı. Kurallar esnetilmek için değil, uygulanmak için var. Beğenilmeyen kurallara alternatif sunulan kurallar dinlenir ve gerekli notlar alınır. Bunun dışında konuyu uzatmaya, yada tanımayan kişiler tarafından hakaret olarak algılanabilecek laflar sarfetmeye gerek yok. Saygılar.. ya kurallar belli işleyiş belli, kurallar uygulanmak içindir die post atma boşuna, yada gsl boxer ornegi gibi alakasız bi ornek verip, cevabı alıncada agresifleşmeden yakınma.ki ortada bi afresiflik yok eger bana diosan ki bana diosun laflarımıda hakaret olarak algılıosan su felsefeyi benimsemeni tavsiye edebilirim "kendi diyen kendi olur" ayrıca benim derdim "ben giremiorum BUNE YA böle şeymi olur??" değil, merak etme yani 1800 üstü puan'lı bi account bulur kendi seviyemde div'den girerim istesem (ki bu postlardan sonra öyle olcak gibi duruo). konunun gereksiz olup olmadıgınada sen karar veremiosun sanırım burda.. o yuzden kimse tribe girmesin, hakaret olarak algılanabilcek laflarımı siz sanki ben kendime demişim tarzında okuyun, amacım hakaret etmek aşşalamak veya inceden giydirmek olsa, onuda cok güzel yaparım, bu forumda öyle bi amacım hiç olmadı hiç bi zamanda olmaz huun'a olan saygımdan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 SnailBey said: agresifleşmek ?? :D o deil de tuna gel hacı biz divb de takılalım ya ben 26. olmusum artislik yapiodum a yım diye artık bende b yim. lig sonunda div a vs div b yapalım 4 1w1 1 2w2 seklinde direk 3-0 baslarız zaten . div b daha kaliteli olur... ya hacım sorun diva divb deilki, sorun seviyemde insanlarla oynamak, yoksa nie katılıym lige? yani ben diva daysam senin en iyi ihtimal divZ de falan olman lazım yoksa ikimizde diva da olursak ben ne anladım o ligden ceketimi koysam div 1. olur konu aynı seviyedeki adamların aynı divde nasıl toplanıcagını konusmak bunu konusurken alakasız postlar gelio, cevap yazınca agresif oluoruz.. veya cuce gibi e ozaman sen oynamadın bayadır sen gerilemissindir ONA NAPACAAZZ?? die cevap okuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 div a kac kisi den olusuor yahuuuuuu. memph bide o taktii baskasına yap ya 4 oyun atiomus karsina boxer cikiomus fln. hade siktir ya. hacı 1w1 olmuosa 2w2 fln dene konustum ben 2w2 ligi kurulcakmıs yakında. allyn ben olurum sokarım seni o lige rahat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar