Phyx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yaklasik iki haftadir var bu problem. genel olarak uploadta bi sikinti yasiyorum. mesela ventrilloda dinlerken bi sorun yko, konusunca kanaldan dusuyorum 10 saniye sonra tekrar baglaniyorum. msnde karsi tarafa herhangi bi dosya resim falan atamiyorum 100kb falan loadlaiyp kaliyor. ayni sekilde de WoW oynarken de aksiyon yaptigim zaman dc oluyorum (bu wowdan da kaynaklanabilir), ama sabit bi yerde beklerken sikinti yok. imageshack'e, facebook'a falan da resim yukleyemiyorum, hepsinin basinda tikanip kaliyor. bu olay ilk basladiginda W7 64bit yukluydu, format attim XP 32bit yukledim sorun aynen devam ediyor. 2 farkli modem yukledim ikisinde de sorun devam etti. yalniz soyle bisi de var iki modem de zyxel ve ayni setupi kullaniyolar, sorun modemden kaynakli olabilir yani. sonuc olarak basina daha once boyle bisi gelen var mi? veya goren? duyan? =/ B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ziksel mi dicektim kendin demissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar