CapN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 6 Adet 4TB 2 Adet 2TB 2 Adet 1TB External HDD almam gerekiyor... Firewire 400 ve 800 olması gerekıyor denmıs (Burasını anlamadım) Hangı marka onerırsınız fiyattan çok dayanıklılık önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 WD nın buldum 4TB 862TL 2TB 439TL 1TB 240TL Nerden almamı önerırsınız bırde bunlar Vatan , TeknoSA , Elektro World Ortalama Fiyatları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 markan belliyse nerden aldiginin pek onemi yok kanimca. sonucta arizalaninca kullanici hatasi denecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Markam belli değil aslında yanı gozume carpan oydu. Bu 400 800 Firewire olayı nedır tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 firewire zamaninin usb gibi bir standardi, usb2.0 yokken sundugu hiz ve networking kabiliyetleri yuzunden tercih ediliyordu, hala high end bilgisayar ve mac lerde yaygin. fw400 400mbit, fw800 800mbit e kadar veri akisi destekliyor. fw800 den yararlanacak mekanik disk yok ortada, geri uyumlu oldugu icin problem de yok. ama gerekiyor kismini anlamadim. mac de de calisiyor olsan baska bir makine de olsa usb den gayet is gorulur. ortada oyle mac exclusive disk diye bisey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Saol acıklama ıcın.. Zaten banada anlamsız geldı o yuzden sormak ıstedım. Ama kararlılar Post aşamasındakı dızılerı atıcaz ıcıne boyle olması gerekıyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar