Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bunu kapattığımda internet geliyor, kendi kendine tekrar açılıyor. Avast var tarattım bir cacık bulamadı. Ne olduğunu bilen var mı? Birde şöyle ücretli, bu süperdir dediğiniz antivirüs arıyorum bıktım avastdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kaspersky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 MAC al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 norton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kaspersky düşnüyorum aslında 30$ fiyatıda iyiymiş hmm peki bu sorun hakkında bilgisi olan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 fede said: kaspersky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 http://forum.donanimhaber.com/m_43925156/tm.htm sorunu buldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 işletim sistemin orjinalse microsoft security essentials kur, çatır çatır buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar