Alpgiray Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Burada adamlar beni banladi die sizlanmadim ama geri actiklarinda yazmak istedim.4 gun suren bi mail savasindan sonra geri aldim Aman diyim herkez uyanik olsun bilmiş bilmiş gecinirken neler geldi başima! S.T : tum guildime ,Mad e ve revhas a ozelikle eededo ya burdanda tessekkur ederim. Ps: olayin inceliklerini in game anlatirim Charda Strider R.i.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Tebrikler.[signature][hline]Madturk Eclipse RIP TOI Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sikayet et butonunu kullanmani tavsiye ederim [Bu mesaj Alpgiray tarafından 23 Ağustos 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 gecmis olsun soe nin yaptigi aptalliklar durdurak bilmiyo adamlar kendilerini asiyorlar herseferinde. 1 hafta once eededoyla konusmuktuk bu olayi sorun yok gibiydi ama bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo. Patch bitsin oyun icindende bi gecmis olsun msg i yazayim. :) bukadar kotu olmasada soe nin sac bas yolduran aptalliklarini yasadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar