Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Geçen gün Taksim'de bir mekanda duyduk, bayağı da hoşumuza gitti. Çıkarken sormayı unuttuk, şimdi de ben dinlediğimiz şarkıların neredeyse hepsini unuttum, araştırınca bulamıyorum. Son derece temiz, yumuşak bir kadın vokalli, akustik bir cover albümüydü. Çalan bütün parçalar, popüler şarkılardı. Benim hatırlayabildiğim tek parça Madonna'nın Like A Virgin'i, bu çalarken Reservoir Dogs'tan girip bayağı bir geyiğini yaptık çünkü, aklımda kalmış. Var mıdır denk gelmiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Niye böyle esrarengiz bir başlık atmışım onu da çözemedim. Üç nokta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 biliyorum onu ya ümüğü sıkılmış köylü kızı gibi mahvediyor tüm şarkıları coverlayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Fistan said: ümüğü sıkılmış köylü kızı gibi abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Fistan said: biliyorum onu ya ümüğü sıkılmış köylü kızı gibi mahvediyor tüm şarkıları coverlayıp Özcan uğraştırma da söyle hatunun ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 buldun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bulamadım hala, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Şimdi hatırladım, Like a Virgin'in yanısıra, Sting - Shape of my Heart'ı da duymuştuk. Hiç mi kimse dinlemedi be yahu? Gizli bir tarikat mı kurdunuz lan yoksa, üye olmayana dinletmiyo musunuz albümü allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UcFC_dc3t-Q&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ITX8gzKi_Do bunlar degildir ama begendim alakasiz bakiyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bunlar lan, helal Sezgin. Gerçi yarım saat önce buldum ben de ama olsun, helal yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 olm ben türk şarkıcı sanıyodum lan o kadar az bilgi vermişsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ne güzel grupmus, nouvelle vague & pink martini tadi aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Öeah Spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Müzikte ağız kırarım. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar