unK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şimdi vizelere falan kasarken aklıma bir şey geldi de var mıdır aslı diye sorayım dedim, elimde ders notlarım var, ingilizce veya türkçeye çevirmek istiyorum diyelim ( fotokopi olarak fransızca) bunları scanner'a koymadan fotoğraf çekerek falan scan edip üstüne bi de word veya pages formatında yazıya dökebilecek delikanlı bir program var mı acaba dedim..? İyi demiş miyim? mac kullanıcısıyım, bootcamp yüklü değil dolayısıyla windows formatlı bir şey yükleyemem şu anda. zaten hayali bir şey istedim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cok sey istiyorsun. scan ederek OCR yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 iphone için ocr programı varsa iyi çalışan neden olmasın.. benim cep.telden ocr yaptığını gördüklerim iyi değildi çok hani. ama zamanla olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 OCR el yazisi taniyamiyor yalniz, en azindan benimkileri taniyamadi. ama print bisi koydun mu cok guzel taniyorlra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 el yazısı tanıyor galiba da benimkini tanımıyor hiç. ha bi de formulasyonları da adam gibi anlayan ocr yok sanırım. hani o olmadıktan sonra el yazısını tanısa ne olur, tanımasa ne olur.. değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar