LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Selamlar, tertemiz htc hd2 satiyorum, cizik kirik dokuk yok, daha onceden BB 9700 le takas edicektim ondan da vaz gectim. Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum, avrupa yakasinda calisiyorum o yuzden elden teslimatta sorun olmaz. 900tl istiyorum. dilerseniz internet sitelerinde de bu fiyattan size ozel satis acabilirim. vs vs.. 8GB SD hediye kutu icerigi vs hersey sifir duruyor zaten, alana hayirli olsun simdiden. biraz acelem var arkadaslar, o yuzden cevrenize vs duyurabilirseniz, super makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 satildi konuyu kapayabiliriz. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ne pis ekran diye bok atcaktim gec kaldim. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar