Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Albert Einstein * Sakın sana kötüsün diyenlere aldırma !..Bana da gerizekalısın diyenler oldu..! Ve ben atomu parçalayıp ellerine verdim...* Ekleyen:: Cümle mühendisleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ama yine de özürlü bi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Hatice mi önemlidir netice mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 okeyde tas calardi hep serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 eline vermek fiili bütün cümleyi özetliyor bu arada selam hakan öptüm seni arkadaş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fotoğrafı da şu paylaşımın. ele verdikten hemen sonra çekilmiş. SeaGle said: eline vermek fiili bütün cümleyi özetliyor bu arada selam hakan öptüm seniarkadaş gibi bamboleyyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 çoğu kişinin eline verdiği bir gerçek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar