Qui Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Oha? FullSuiteScriber automatically gets the chords and the bass tabulature of any song. Just load a MP3, CD, or WAV-file into the program and hit the analyze button, then the chords and the bass tabs of the song is presented on the screen. Of course you can print the chords and tabs and transpose it to any key. With FullSuiteScriber you can play and loop songs or parts of the song. All this makes FullSuiteScriber an extraordinarily tool to analyze and play along with your favorite songs, today.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tam aradıım şeydi walla site site gezmekten çok daa güsel oldu sağolasın yazmışın buraya[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ne kadar doğru acaba çıkardığı notalar..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 oha indirorum şimdi gerçekmi acab:lol:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 valla örences deneye deneye nekadar dooru ilk önce notasını bildiklerinle dener görürsün en kolayı :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Şarkıyı dinleyip notaları çıkaran insan bile hayranlık uyandırır bende. Aha bide makinalar yapmaya başladı bu işi. Doğruluk oranı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ve doğruluk oranı %75 i bile geçerse gerçek bir şaheserle karşıkarşıyayız demektir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 %50 bile olsa süper bir yardımcı. O notaları çıkarır, sen oturup düzeltirsin. Yarı yarıya zaman kazanmak demek bu![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 harbi oha deneyelim bakalım çıkarabilecekmi harbiden
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 valla ya ben programı çözemedim yada bi işe yaramıyor hehe
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sadece akorları ceviriyor gordugum kadariyla. zaten oyle diyormus aciklamasinda[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 23 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ewt bende öyle anladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 lol ozaman :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aeheh notalısını çıkarsınlar bunun, böylece soloları dinleyerek çıkarmak gibi piskopat işlere bulaşmak yerine tabından çıkarırım =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Delanoresse, 23 Ağustos 2004 19:04 tarihinde demiş ki: eheh zaten shred sololarini cikarmasi icin muhtemelen dual islemcili asmis bi makineye ihtiyacimiz olurdu. Benim makina dual işlemcili, hadi bakalım bassları direkt çıkartabilecek bir program bulun bana ehe.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Öne çıkan mesajlar