screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yaw şimdi de elime baya bir mp3 ü geçti Big In Japan çok güzel Covers - Guano Apes - Big In Japan (2:55) GUANO APES - DON'T YOU TURN YOUR BACK ON ME (3:46) GUANO APES - MOVE A LITTLE CLOSER (2:48) GUANO APES - TRIBUTE (9:11) . ---------Guano Apes - Proud Like A God------- Guano Apes - Open Your Eyes (3:08) Guano Apes - Maria (3:46) Guano Apes - Rain (4:37) Guano Apes - Lord Of The Boards (3:43) Guano Apes - Crossing The Deadline (3:25) Guano Apes - We Use The Pain (2:32) Guano Apes - Never Born (5:17) Guano Apes - Wash It Down (3:06) Guano Apes - Scapegoat (3:22) Guano Apes - Get Busy (3:23) Guano Apes - Sizue (2:55) Guano Apes - Dick (2:45) Guano Apes - Kiss The Dawn (5:21) Guano Apes - Pretty In Searlet (4:08) Guano Apes - Diokhan (3:36) Guano Apes - Electric Nights (3:28) Guano Apes - Quietly (3:40) Guano Apes - Sing That Song (3:04) Guano Apes - Seratch The Pitch (3:49) Guano Apes - Plastic Mouth (4:06) Guano Apes - Storm (3:49) Guano Apes - Sugar Skin (4:13) Bunlar var bunlardan tavsiye edeceğiniz var mı üzerine başka hangi şarkıları da güzel[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yok ben hiçbirini tavsiye etmem. benim önerim git bi çekiç bul ve hemen o cd'i Nirvana'ya ulaştır...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Valla o kadar kötü mü o zman arabaya takarım :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ya yok sevenlerde var aslında ama bence tam Nirvanalık:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 spirit yine saçmalamaya başlamışsın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ne alaka ben görüş belirttim iyi oku:) buarada sen benimi takip edion yaa? nereye yazı yazsam peşimden sen gelion:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 anlioruz gazsın metalcisin de sevenlere de saygı duymak lazım değilmi?:-) yok hemen klasik metalci tiplemesine bürünüosun dikkatimi çekio metalmonster forumlarında oldukça sık görülen bir tür olmakla beraber aynı zamanda saygısızlarda:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Evet bende ordan geliom zaten belli dimi? evet bencede ama şu yukarda yazdıklarımı bi oku ve bana nerede saygısızlık olduğunu söle...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sıradan başladım Big In Japan harika Open Your Eyes da idare eder[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 saygısızlık kısmını yanlış anlmaışsın sana demedim onu,metal monster forumlarında çok fazla saygısız tip olduğundan bahsettim.tabiki hepsi öyle değil[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ayrıca metalmonster'ın güzel bi yanıda çok ateşli kavgalar çıkıo orda:) yani 15 dakika içinde içinde birikmiş tüm sinirden yara almadan kurtulabiliosun:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Valla şu an gerisin dinlemeyi bıraktım 8 9 seferdi Big In Japan dinliyorum hakikaden aslından bayaaaaa güzel olmuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 evet küfür serbest çünkü:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Öne çıkan mesajlar