Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 fir3blad3 said: LCD tv olayından vazgeçtim ve monitör almaya karar verdim. Şunları buldum bi bakarsanız Samsung ve LG Biri 5 biri 2 ms. İlla 2 ms mi dersiniz? Başka tavsiyelerede açığım. 500 tl yi fazla geçmesin lütfen. ben daha geçen hafta LG'nin 24" W2486L'sini aldım (senin linklediğinin PF değil de normal olanı. PF olanda tek hdmi giriş var,farketmez bi tane yeter diyosan PF al,daha ucuz.ben hem pc hem konsollar için çok girişli tercih ettim) ve çok memnunum. tavsiye ederim. zaten 24 inç alcaksan kesinlikle LED almalısın bence. aynı şekilde bir de acerın 24" LED'i var, ancak üzerinde tırışkadan 2 wattlık bi hoparlör olduğundan 50 lira kadar fiyat farkı var. ve aşırı tipsiz bi monitör. ama kontrast olarak LGden biraz daha iyi gibiydi yanyana baktığımda. yine de LG 2486L tavsiyemdir ama,öyle aman aman bi fark yok,fiyat farkına ve o tipsiz şeye katlanmaya değmez =) edit: o linklediğin samsungu da kullandım daha bir önceki gün arkadaşımda.LED MED boşver,bütçeme bakarım dersen onu da alabilirsin gönül rahatlığıyla,gayet güzel bi monitör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 fir3blad3 said: UniRoss said: samsung xl 2370 vs LG W2486L-PF veya dengi alternatifler arasından ne önerirsiniz? LG var şu an memnunum ah almışsın galiba LG,arka sayfaya bakmamıştım ;P hayırlı olsun =) @UniRoss LG al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 okey beklediğim son onay da geldi direk gidip alayım ben onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sana da hayırlı olsun o zaman şimdiden ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yarın bu koçpa eksen vs açık olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar