Bellephorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bi tane vardı tft pwm gibi bişeydi onun adresini bilen varmı? yada herhangi bi warcraft server adresi bilen varmı?
Bellephorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya rica ediyorum yardıma ihtiyacımız var netten oynamanın bi yolu yokmu bu oyunu
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 eurobattle.net[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ...
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Git orjinal warcraft artı frozen throne al battle.netten oyna b, sürü türk var zaten. Bulması da çok zor değil artık nerdeyse her büyük kitapçıda / bilgisayarcıda satıyolar.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Benimle irtibata geç herşeyi anlatırım eğer [email protected][signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Öne çıkan mesajlar