Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişi Bir Husky Arıyorum

orhanozkara

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlare Çakır Adında 10 aylık beyaz bir husky'ım var ve bu aralar kaşıyı kopartmış durumda.

Eğer Bursa'dan bir arkadaş varsa yada bursada dişi husky ye sahip tanıdığı olan varsa yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Sosyal ağlarda paylaş

ya bulmak gerçekten zor azgınlık ise harbiden hat safhada dün gece kamyonu devirdi arsız :P harbiden gözlerime inanamadım ya. yaptığının farkına varınca yüz ifadesini görmenizi isterdim utancından nereye kaçacağını şaşırdı hayvan ya. Bu kadar mı zeki olur yaaa
Bu arada rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum. hatta abartı gelecek ama evde ona ait bir oda var ve klimalı iş yerimde de aynı şekilde klima var sürekli 18-19 derecede o rahat edecek diye ben zatürre olacam ama bakalım hayırlısı

[Bu mesaj orhanozkara tarafından 20 Ağustos 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orhanozkara, 20 Ağustos 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
ya bulmak gerçekten zor azgınlık ise harbiden hat safhada dün gece kamyonu devirdi arsız :P harbiden gözlerime inanamadım ya. yaptığının farkına varınca yüz ifadesini görmenizi isterdim utancından nereye kaçacağını şaşırdı hayvan ya. Bu kadar mı zeki olur yaaa
Bu arada rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum. hatta abartı gelecek ama evde ona ait bir oda var ve klimalı iş yerimde de aynı şekilde klima var sürekli 18-19 derecede o rahat edecek diye ben zatürre olacam ama bakalım hayırlısı

[Bu mesaj orhanozkara tarafından 20 Ağustos 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]

insalar nasılsa o da oyle herseyin bir igtiyacı varıdr sende birisyle olmak ıcın azmıyomusun abi hade yapalım su fantasiyi uygulayım (2 daaka sorna ) ohhhh(1 daka sonra ) abi keske yapmasaydım yaa icime sıgmadı. sekil a
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu kadarmı zeki olur derken zaten bunu kastetmiştim. Yaptığının yanlış olduğunun (en azından odanın ortasında yapılmazki kardeşim) farkına varması güzel bir davranış.

Bu arada dün ilk defa bana diş gösterdi ve hırladı. Sanırım Acilen eş bulmam lazım buna[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...