orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya arkadaşlare Çakır Adında 10 aylık beyaz bir husky'ım var ve bu aralar kaşıyı kopartmış durumda. Eğer Bursa'dan bir arkadaş varsa yada bursada dişi husky ye sahip tanıdığı olan varsa yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 huskyler biraz azgın oluyor :) ama dişi husky bulmak kolay değil benden söylemesi ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Huskylere y6azik deil mi buralrda yaw[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya bulmak gerçekten zor azgınlık ise harbiden hat safhada dün gece kamyonu devirdi arsız :P harbiden gözlerime inanamadım ya. yaptığının farkına varınca yüz ifadesini görmenizi isterdim utancından nereye kaçacağını şaşırdı hayvan ya. Bu kadar mı zeki olur yaaa Bu arada rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum. hatta abartı gelecek ama evde ona ait bir oda var ve klimalı iş yerimde de aynı şekilde klima var sürekli 18-19 derecede o rahat edecek diye ben zatürre olacam ama bakalım hayırlısı [Bu mesaj orhanozkara tarafından 20 Ağustos 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oo sen hayvana bayağı bir yüz vermisin klima falan :) yani hep klima ile yaşayamacağınıda öğret bence.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya falla kıyamıyom hayvana sıcakta çok kötü huysuzlanıyor. gerçi klima benimde işime gelmiyo değil yani :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 husky sıcak hayvanı değil zaten,hayvana eziyet bu arada husky bahane golden şahane demeden geçemeyeceğim[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 20 Ağustos 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 husky 1. tercihim, golden 2. .. Valla husky gibisi yok.. o buz mavisi gözlere hastayım, en yakın zamanda temin edeceğim bi tane.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: orhanozkara, 20 Ağustos 2004 15:08 tarihinde demiş ki: ya bulmak gerçekten zor azgınlık ise harbiden hat safhada dün gece kamyonu devirdi arsız :P harbiden gözlerime inanamadım ya. yaptığının farkına varınca yüz ifadesini görmenizi isterdim utancından nereye kaçacağını şaşırdı hayvan ya. Bu kadar mı zeki olur yaaa Bu arada rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum. hatta abartı gelecek ama evde ona ait bir oda var ve klimalı iş yerimde de aynı şekilde klima var sürekli 18-19 derecede o rahat edecek diye ben zatürre olacam ama bakalım hayırlısı [Bu mesaj orhanozkara tarafından 20 Ağustos 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] insalar nasılsa o da oyle herseyin bir igtiyacı varıdr sende birisyle olmak ıcın azmıyomusun abi hade yapalım su fantasiyi uygulayım (2 daaka sorna ) ohhhh(1 daka sonra ) abi keske yapmasaydım yaa icime sıgmadı. sekil a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bende bu kadarmı zeki olur derken zaten bunu kastetmiştim. Yaptığının yanlış olduğunun (en azından odanın ortasında yapılmazki kardeşim) farkına varması güzel bir davranış. Bu arada dün ilk defa bana diş gösterdi ve hırladı. Sanırım Acilen eş bulmam lazım buna[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 allağım ya nerelere gidiyor konu !!!![signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2958 Ahanda Beyimizin her zamanki miskin hallerinden biri[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar