Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 2. el araba için kredi alabiliyormuyuz? 98 model araba almayı düşünüyorum, eksiğimi kredi ile tamamlıcamda. 12bin ytl kadar bir kredi çekmem lazım, bankalar 12 yaşında araba için 2. el kredisi veriyor mu ? Yada nasıl abilirim bu krediyi yardım Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 en fazla 5 yaşında olmak zorunda. alabilecegim araba. Zaten 2. el için kredi alma faizleri cok yüksek 0 araç kredisi al daha iyi. Onun yerine ihtiyac kredisi alabiliyorsan ihtiyac kredisi cekip arabayı öyle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ya ben kredi işinden anlamam, 12bin ytl kredi almam gerekiyor öyle faizi cartı curtu çok önemli değil zaten. 12bin ytl kredi alabilceğim kredi seçenekleri neler oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İhtiyaç kredisi al şuan garantinin çok düşük faiz oranı var sonbahar kampanyası adı altında.Çok düşük faiz oranı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İhtiyac kredisi alabilirsin. 15.000, 20.000'e kadar kredi veriyorlar tabi şartlar uygunsa. Araç kredisi cekersen. o 12.000'i 20 bin olarak geri ödersin. ihtiyac kredisi alırsan 12 000 en fazla 15.000 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ihtiyaç kredisi 1.08 lerde falandı sanıyorum. kampanyaları takip et dosya masrafsız 2 ay sonra ödemeli falan olabiliyo ben öyle çekmiştim iş bankasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 0.70'e de ihtiyac kredisi var. kampanyalı felan takip edin. ben aldım gecen ay 0.86'dan 15.000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Abartma be :D o kadar böldürmez adam heralde :D 24 aydaki ihtiyaç kredi 13.500den yukarı olmaz http://www.hangikredi.com/hangikredi/kredisorgu.aspx?MenuID=1&KrediTipID=1&Tutar=12000&Vade=24&Sehir=3&Kur=1&InitQuery=Y&Tur=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Üzerime aktif şirket var, 1 senedir aktif.. Pazartesi garantiye bi uğruyayım ihtiyaç kredisi 2. el araba için kullanılabiliyosa güzel. Hiç anlamamda krediden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 36 ay alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bankaların düşük faizli bayram kredileri oluyor duruma göre 20bine kadar falan veriyorlar onlar senin işini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Valhalla said: Üzerime aktif şirket var, 1 senedir aktif.. Pazartesi garantiye bi uğruyayım ihtiyaç kredisi 2. el araba için kullanılabiliyosa güzel. Hiç anlamamda krediden :) araba icin kullanıyorum demiceksin. Paraya ihtiyacın varmış gibi alacan. o parayla araba alacaksın. hem araban ipotekli felan olmayacak hemde sıkıştıgında geri satman kolay olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Valla 24 ay düşünüyorum zaten topu topu 12bin. Kredi vermeleri için kıstaslar ne oluyo bu bankaların? Edit :imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bordro istiyolar, yetmezse kefil isteyebiliyorlar. ha bi de kredi notuna bakıyolar tabi fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Valhalla said: Valla 24 ay düşünüyorum zaten topu topu 12bin. Kredi vermeleri için kıstaslar ne oluyo bu bankaların? Edit :imla Şöyle ben maaşlı çalışlan oldugum icin. Aldıgım maaşın kesintilerin hariç (kesinti derken diger başka bir kredi felan varsa) kısmının %30'u aylık ödecegim taksit tutarına yeterli olmalı. yani maaşım 1000 TL ise aylık en fazla 330 TL ödüyebilecegim bir kredi alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 nomsaR said: bordro istiyolar, yetmezse kefil isteyebiliyorlar. ha bi de kredi notuna bakıyolar tabi fix. İşyeri kendimin, sigortalı çalışanımda var epey. (belge ile gösterilebilicek bişiler en azından) Ama tek sorun olabilcek (bence yani) 1 senelik. Valideyi falan kefil gösterebiliyoruz herhalde kefil durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: Abartma be :D o kadar böldürmez adam heralde :D 24 aydaki ihtiyaç kredi 13.500den yukarı olmaz http://www.hangikredi.com/hangikredi/kredisorgu.aspx?MenuID=1&KrediTipID=1&Tutar=12000&Vade=24&Sehir=3&Kur=1&InitQuery=Y&Tur=1 böldürür abi nasıl olsa alacagı faiz artıyor adamın işine geliyor anlıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Yok banka böldürür tabi de.Bizim adam böldürmez demek istedim. OKULUNU OKUYORUM BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bizde okuduk arkadaşım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar