Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 evet bu lag sorununu minumuma indirmek icin sorunu tam anlamak lazım, adsl cilerle konustum herhangi bi sorun yok diolar benim googlea pingim 250 gece 2 den sonra falan 60a düsüor, huunun dedigi gibi hızımı 4mb'e dusurdum 8 den yine bi fayda etmedi ( suan 8 parası veriorum onla ilgilenicem! ) merak ettigim hani sizde bnetde lag hissettiginizde google'a bi ping atıp buraya pinginizi yazarsanız daha yaratıcı cozumler ureticem ( baska bi baglantıya gecme veya cart curt) sorunun sadece b.net'den mi yoksa adsl denmi yoksa ikisininde etkisi varmı ona gore bi cozum uretmemiz lazım yoksa yurt dısı cıkıslarınımı zorluoruz, yani oyman kablo net kullanıo bildigim kadarıyla onların fiber kablo, ona ragmen bole acı cekiosa.. yeteri kadar bekledik gecmedi, aksam 8-9 gibi 0 lag oyun oynamak istiyorum
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tabi ping atmayı bilmeyenler icin baslat -> calistir'a "ping -t www.google.com" yazmanız yeterli
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sadece ping'lemekle olacak is degil. Routing'in de onemli. server-ge-01.uzmanyardim.com Su adres icin ping ve tracert ciktilarini c/p yap bakim bi.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ortalama 55 ama 1 i geçti, geçmese kesin yüksek gelirdi
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5149166
Öne çıkan mesajlar