poopla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Magic: portal keyle başlıyorum hemen oyuna Magic: ama bişey sölücem Catlikethief: portal key restoration fln işte Magic: portal keyin üstüne tıklayınca ne özellik veriyo onu anlamadım Catlikethief: abi kullanmıyonmu yarıldım teleport o asddadas Magic: lan nasıl teleport aq asdfasdf Catlikethief: bildiin teleport Magic: tamamda Catlikethief: asddsdsadasfnasbn Magic: asdfasdfsadfsdf ben hiç kullanmıyodum onu
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ben bile biliyorum lan onu. Bosuna korkmusum bunca zamandir alsam mi becerebilir miyim diye.
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben de 3 gün öncesine kadar swnin ultisini kullanamıyodum
mardox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hehe iyiymiş. ama alışınca tempest çok iyi yalnız buraların tempesti benim :D tank lazım. çok akar bi takım yapıyoz tempest, plague raider, swift(poopla) tank yok :/ pesti veya baska bi stun'cı cok iyi gider. sırf tank/melee agi eksikliği yüzünden domine ettiğimiz oyun 40dk'dan sonra kaybettik
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cok kolay engelleniyor. surpriz poposevismesi gibi secmeyince yaramiyor ise pek
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o herolar hep banleniyo, delikanli oyunu oynayin, all pick ne lan.
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 barnacle said: üstüne mouse tutunca yazmıyo mu? ingilizce yok ben de :(
Öne çıkan mesajlar