Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3d tasarım

Canonical

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar

bir süredir 3d sitelerinde dolaşıp belli bir gazı verdikten sonra kendimi bu işe başlamam gerektiğine ikna ettim.
fakat çok detaylı bir bölüm gibi.
Ben bu işin olurunu merak ediyorum.
Nerden başlamalıyım nasıl başlamalıyım hangi programla başlamalıyım programlama bilgisine ihtiyacım varmıdır.

Korsana karşı olduğumdan ve 30 günlük sürümlerden hiçbirşey öğrenilemeyeceğinden blender ile başlayayım diyorum ama doğru tercih midir bu. Hangi yoldan gitmeliyim neleri bilmeliyim piyasa nasıldır birazcık bana bilgi verirseniz çok sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
google sketch up ile de basit şeyler yapmaya başlayabilirsin, 3d nedir ne değildir temelde anlaman için.

3dsmax, maya, revit ( mimari ), catia, ps filan kasman lazım pro olacam illa diyosan.

ha bir de anti korsancılık yapabileceğin bi alan değil 3d, hele ki newbie isen.
Sosyal ağlarda paylaş

bak bu söylediklerimi bir yere not et! (bundan 7-8 yıl sonra tekrar okuman için)

desen kabiliyetin yoksa, katı obje modellemenin ya da particuller sis, toz yapmanın dışına çıkamassın. keza resimlere bakıp bakıp hayal kurma derim. Türkiye'de 3d işi yaş.

Hayallerine çizik atmak istemem, fakat sonuçta bundan para kazanıcaksın. Dilersen işletme filan oku. Sonrasında bir stüdyo açıp başına geçersin. Ne dersin hee :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...