Canonical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Merhaba arkadaşlar bir süredir 3d sitelerinde dolaşıp belli bir gazı verdikten sonra kendimi bu işe başlamam gerektiğine ikna ettim. fakat çok detaylı bir bölüm gibi. Ben bu işin olurunu merak ediyorum. Nerden başlamalıyım nasıl başlamalıyım hangi programla başlamalıyım programlama bilgisine ihtiyacım varmıdır. Korsana karşı olduğumdan ve 30 günlük sürümlerden hiçbirşey öğrenilemeyeceğinden blender ile başlayayım diyorum ama doğru tercih midir bu. Hangi yoldan gitmeliyim neleri bilmeliyim piyasa nasıldır birazcık bana bilgi verirseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu işle uğraşacaksan korsana karşı olmaman gerekir bence :D yoksa maliyeti ne zaman amorti edersin allah bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 3dsmax ile başlayabilirsin. rendering lighting modelling konusunda overall da başarılı bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 korsana karşı olunur mu la bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 google sketch up ile de basit şeyler yapmaya başlayabilirsin, 3d nedir ne değildir temelde anlaman için. 3dsmax, maya, revit ( mimari ), catia, ps filan kasman lazım pro olacam illa diyosan. ha bir de anti korsancılık yapabileceğin bi alan değil 3d, hele ki newbie isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 şirket degilsen pro degilsen , programlar üzerinden gelir saglamıyorsan şirketler warezi umursamıyor ama illa legalize diyorsan işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bak bu söylediklerimi bir yere not et! (bundan 7-8 yıl sonra tekrar okuman için) desen kabiliyetin yoksa, katı obje modellemenin ya da particuller sis, toz yapmanın dışına çıkamassın. keza resimlere bakıp bakıp hayal kurma derim. Türkiye'de 3d işi yaş. Hayallerine çizik atmak istemem, fakat sonuçta bundan para kazanıcaksın. Dilersen işletme filan oku. Sonrasında bir stüdyo açıp başına geçersin. Ne dersin hee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 3D MAX ile bir şeyler yapmak istiyorsan öncelikle dehşet bir sistemin olmalı. yok ben 320x200 devam ederim diyorsan o ayrı konu o zaman 3ds max ile bir şeyler yaptığına değermi diye bir soru oluşuyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar