DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Homeworld 2 adlı oyun türkiyeye geldi ama bulamıyorum elinde olan varsa almak istiyorum. Eğer satmak isteyen varsa bana özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 var bende, kutulu istiyosna bilememde steamde vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Steam deki oyun ben de çalışır mı ki_? set up ı falan yok mu bu oyunun_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 İndiriyosun onu Steam'den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 steam den portal oyununu indirmiştim zamanında steam olmadan çalışmıyordu :( D&R web sayfasından sipariş verdim ama açıkcası müşteri destek bulamasak bile mutlaka size temin ederiz dediler. Kafamda koca bir soru işareti kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 DNR'larda falan oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 biraz geç de olsa geldi elime ulaştı saolun. CLOSED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar