mono Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 merrrakla bekliorz hadi bakalm hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Üşenen fotoğrafçı pozu var bende isteyen var mı: Böle iki seksen bilgisayar karşısında sünmüş, pijamaları falan var üstünde. İsterseniz pencereden yağmuruda alabilirsiniz hehe :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ancak gordum thread i, bisiklete bakarken aklimdan geciordu tam "acep siyah beyaz daha bi oturakli olmazmi?" diyeki bi baktim 3vu link benden once davrenmis.. bisikleti azcik coplayip levellari ile oynayinca temiz rahat bisi cikti, bahar atmosferinide veriyor (renkli de) islak parlak yapraklar, yesil kaverengi tonlar felan:) tikat dagitan bi iki eleman /sagdaki dev siyahlik gibi) berberlik derim :) yagmur damlasini yakalamayi (senini kullandigin gibi bi kadrajla) denemedim..ama isik olcumu ile (3 metering moddan biri) ve shutter ile orantili oldugu acik eheh ellere saglik evin ana[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar