Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://www.motovale.com/ güzel fikir ama tarifeler pahali... baya önceden duymuştum da sitelerini görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 inovatif olmuş hoşuma gitti iş fikri o çantaya sığan motorlar da neyin nesi yalnız yav, link mink var mı ne kadar ki bunlar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 güvenmek de zor olur gene de. ki 40 liraya taksimden eve goturecegine beni, binerim taksiyle giderim, sabah da taksiyle gider alırım aynı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mortis said: ... ... bela misin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ilginç bi fikir de pek bi anlamı yok taksiler varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya adam sonuçta senin arabanla seni götürüo evine sabah uyandığında araban evinde oluyor . öbür türlü taksiyel git desabah kalk tekrar taksiyle arabaya git çoğu insana dert geldiği için alkollu araba kullanmaya kalkıyor. gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 iyi de dediğinin olması için mekana taksiyle değil arabanla gitmen lazım. Baştan taksiyle gitsen arabanın evde olmaması gibi bi sorun olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aslında, taksiye git-gel 2 kez para veriyosun, bunda ise 1 kez. o yüzden aşağı yukarı denk oluyorlar, tabi benzini sen veriyosun, park parasını sen veriyosun. ama zaten lüks hizmet sonuçta, pek de kasmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 motorlar iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar