Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 önünde eğiliyorum chemi[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: W3r3wolf, 20 Ağustos 2004 18:32 tarihinde demiş ki: Kapıya "areamasters are son of a bitch" veya "all your bases are belong to us" gibi manidar şeyler de yazılabilir :) bence =o= yazsın en manalısı :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 en baştaaa, Chem idolümsün :D Chemical in önerileri harici şeyler çok klasik sakın yapma sen oldugun anlaşılabilir daha prof. şeyler yapıcan chemin dediği şeylerden yapacan adamın zeka yetmez lan noluyo der öcü geldi sanır zaten:-P bi arkadaş ülkücüleri çağır demiş o da güzel bi olay aslında denenebilir. Ben pislik yapmıyorum komşular iyi ama geçengün zile yanlış bastılar hep basıyolar dellendim açtım cevap vermedi kimse bende ulan senin ananıııı.... diye saydırdım biraz sora kapıyı kapadım delikten baktım karşı komşunun yaşlı kokona anası çıktı zile basan ve cevap vermeyen.. iyi oldu. :) Ha bide size bi komşu örneği. Karşı komşumuz süslenmeden kapıyı bile açmazmış.. düşünün yani Helin Avşar dan beteride var :horace:[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh [Bu mesaj Chiptech tarafından 23 Ağustos 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar