umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 benim ie nin ana sayfasını değiştiren bi virüs bulaştı bunu nasıl temizlicem bu virüs durmadan reklam açıyor her sayfayı açmama izin vermiyor bunu nasıl temizlicem birde şu anda laptoptan internete adsl (aynı hat)girebiliyom ama desktop dan giremiyom saat 1200 gibi adsl ile bağlandım sonra bidaha bağlanmadı nete o bilgisayar ne uo bağlandı ne ie ne yapçam ben ya ie yi yeni den kurdum fayda yok[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bahsettiğin şey cool web search.çok gıcık bişey.ve yapana ana avrat küfür ediyorum bana her bulaştığında.adaware tarzı hemen hemen hiç bi prgram temizleyemiyo bu zımbırtıyıbu dosyayı çalıştırarak kurtulabilirsin [Bu mesaj elesso tarafından 22 Ağustos 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ad-aware kullan . ya da spysweeper kullan dostum[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ad aware spybot vs hiçbiri temizlemiyo. sw shredder diye bi program yükle download.com da var[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/CWShredder.exeCWShredder kesin çözüm :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Dedin cool web search galıba.Bana da bulastı.Ama Spybotla temızleyınce problem kalktı.Ama spybot temızlemez dıyen de olmus.Orasını bılmeyecem.O olay benım bıldıgım trojan.Spybot S&D 1.3 var cek onu bır baq.Harbıden ana avrat kufur edesı gelıyor ınsanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 dosyayı çektim kullandım ama olmadı ha sitenin ve reklamların açılmasını engelledim mesela forum.paticik.com diyom ie hatası geliyo''yolun veya adresin doğruluğundan emin olun'' diye sonra denedim google ile hotmaili açtı google dan arattım forum.paticik.com diye buldu o linke tıkladım açtı siteyi peki ikinci olayla ilgili ne diyceksiniz desktop vs laptop[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 22 Ağustos 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hijackthis i kullan. Zoom Web Consol a da erişimin yok dimi?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 garip bi çözüm olcak ama; www.mozilla.org/firefox süpper bi browser, bazı dezavantajları var ama skinler+plug-in ler ve ie benzeri hiç bir soruna sahip olmaması sayesinde ie yi ezip geçiyo :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar