elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya beyler ram im 512 ddr ama sd kullanımına bakıyorum ctrl alt delden 130 diyo kafayı yicem cpu kullanımı da 100 percent 100 naapmam lazım athlon 2400 pc jedi knight da bile takılıyo kafayı yiceeeğğğmmm!!!![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bilgisayarında firewall var mı? benim başıma gelmişti daha önce bir firewall yüklemiştim böyle bir sorun çıkmıştı bir firewallunu kapa öyle bak sorun ondaysa sil zonealarm falan kur[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) [Bu mesaj nameless13 tarafından 22 Ağustos 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya yok abi bilgisayar daha yeni formatlanmış 2 saatlik cillop inetnernetin kendi firewallını bile kapadım ayrıca adsl im de 56k dan daha yavaş YETER ARTIK KIRCAM BU BİLGİSAYARI YA PARÇALİCAM Bİ KERE OLSUN RAHAT Bİ KULLANAMADIK YA YETER!!!![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya yok abi bilgisayar daha yeni formatlanmış 2 saatlik cillop inetnernetin kendi firewallını bile kapadım ayrıca adsl im de 56k dan daha yavaş YETER ARTIK KIRCAM BU BİLGİSAYARI YA PARÇALİCAM Bİ KERE OLSUN RAHAT Bİ KULLANAMADIK YA YETER!!!![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 belki parçalar arası uyuşmazlık falan çıkıyordur amd tabanlı olduğu için birşey söyliyemiycem sana bu konu hakkında[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bende 500 diyo lol physical dan bahsediyosan tasksdan cpu yu nedin yedigine bak[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 22 Ağustos 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aynen dikkat et explorer.exe sapıtıo bazen.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Explorer suxxxxxxx Acdsee ile dosyalarına bak daha iyi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 format attıktan sonra xpnin firewall unu kapamadan önce gerekli patchleri çekmeyi unutmadın dimi? bi wirüs girdiyse bilgisayarını yawaşlatıyodur[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 Ağustos 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bu arada yukarda çok saçma bir cevap vermişim onu kale almayın :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya abi virüs felam da yok sp1 felam mı yuklıyım diyosun zaten netim de yavas hesapta adsl var 56 k daha hızlı bea![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar