Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ram im acaip yavaşladı!?!

elvyn

Öne çıkan mesajlar

ya beyler ram im 512 ddr ama sd kullanımına bakıyorum ctrl alt delden 130 diyo kafayı yicem cpu kullanımı da 100 percent 100 naapmam lazım athlon 2400 pc jedi knight da bile takılıyo kafayı yiceeeğğğmmm!!!![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarında firewall var mı?

benim başıma gelmişti daha önce bir firewall yüklemiştim böyle bir sorun çıkmıştı
bir firewallunu kapa öyle bak sorun ondaysa sil zonealarm falan kur[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yavşak dicem kızacaksın =)

[Bu mesaj nameless13 tarafından 22 Ağustos 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok abi bilgisayar daha yeni formatlanmış 2 saatlik cillop inetnernetin kendi firewallını bile kapadım ayrıca adsl im de 56k dan daha yavaş YETER ARTIK KIRCAM BU BİLGİSAYARI YA PARÇALİCAM Bİ KERE OLSUN RAHAT Bİ KULLANAMADIK YA YETER!!!![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok abi bilgisayar daha yeni formatlanmış 2 saatlik cillop inetnernetin kendi firewallını bile kapadım ayrıca adsl im de 56k dan daha yavaş YETER ARTIK KIRCAM BU BİLGİSAYARI YA PARÇALİCAM Bİ KERE OLSUN RAHAT Bİ KULLANAMADIK YA YETER!!!![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...