SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Selamlar, Elektrotekno daha önce bir şirket ya da eğitim kurumu uzantılı maillerle üyelik kabul ediyordu. Zaman geçti şimdi okulun verdiği mail adresi var, şimdi de üyeliği kapatmışlar bi süreliğine. Referans kodu istiyorlar. Üyeliği olan ve referans kodu verebilecek biri varsa tantuni, dürüm vs yiyebilir ekieki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 warez yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Warez? Artık herneye inanıyorsan onun aşkına bi linke bak bir siteye bak öyle fikir sahibi olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 istanbuldamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://www.elektrotekno.com/BT-contact.php şurdan mail atıcakmışsın yollucaklarmış referans kodunu neden istedigini fln yazıcakmışsın nerde okudugunu arkadaş dedi 1-2 güne yollarlar dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Hah onu yeni gördüm ben ya, obaa iyiymiş. Yarın mail atayım bari Dürümler geldi. http://www.portakalagaci.com/photos/uncategorized/durum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben 2 yıl önce istemiştim yollamamışlardı. Şimdi yeni okuldan deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 :-( sanmıştım ki sen, ben yanlış anlamışım meğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Abi mail gönderiyorum, iletilemiyor diye rapor geliyor 1 gün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ya banada lazım aslında mail atmıştım zamanında ama cevap atmadılar hainler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar