Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu arada valla berbat dediginiz sistem tek ornegi temple of elemental evil da bulunan dnd 3.5 tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Savaş sistemi demiyeyim.Çok fazla bug vardı anlayın işte...[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Betrayal At Krondor, çıktığı yıl yılın en iyi oyunlarından birisiydi. Hikâyesi olsun, oynanışı olsun, çok iyi bir oyundu. Şu sıralar sanırım Internet'ten bedavaya çekilip oynanabiliyordur. Hikâyesini yazan Raymond E. Feist'da ünlü ve iyi bir yazardır. Hikâye ve kararkterler orijinal gelecektir. Deneyin. :-)[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Betrayal At Krondor un orjinali var bende 1 euroluk ehe. ucuzluk rox diyorum :) ama sanırım almanca hehe.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 "ALBION" u dene gerçekten güzelidr. Toknoloji, fentazi bir arada. Combatlar turnbased , şehir dışı ve binalaırn içi 2d, şehir içi ise firstperson. Dene pisman olmayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Klasikler dışında var mı güzel önerebileceğiniz rpg demiş konuyu açan :D Olsaydı klasikler arasına girmişti bile.:) sana tavsiyem (strateji oyunu ama neyse) hereos 3 ve hereos 3'un eklerinin bul doya doya oyna...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Klasikler dışında var mı güzel önerebileceğiniz rpg demiş konuyu açan Olsaydı klasikler arasına girmişti bile. sana tavsiyem (strateji oyunu ama neyse) hereos 3 ve hereos 3'un eklerinin bul doya doya oyna... Heroes klasik değil mi ??? :D neyse bg 1 e tekrar başladım.Oynayınız oynatınız yani...[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bence kotoru tekrar oynasaydın ds ve ne oynadıysan tersine daha makbule geçerdin.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: _-Sturm-_, 18 Ağustos 2004 00:15 tarihinde demiş ki: Nasıl ya? RPG tabi ki de.. RPG/Action desek daha doğru olur.. Öyle oluyor.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Dark Sun u nerden cekebilirim Link verebilirmisiniz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 http://www.classicpcgames.com/?p=download&ei=Dark+Sun+-+Shattered+Lands. Ama üye olman gerekiyor önce.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Ağustos 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Uyelikte Kredi kartı numarasi istiyor bu site[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 adresi leveldan baktım uye olmadan bulamadım herhalde oyun henuz abandonware e düşmedi.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya abi baya aradım en baba abandonware sitesinde bile yok üstteki cevaba bak bulan oluırsa bilmiyorum ama.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 şu an anti koyunun (ehe) sitesine bakıyorum ama orada da bulamadım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: zydar, 19 Ağustos 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Klasikler dışında var mı güzel önerebileceğiniz rpg demiş konuyu açan :D Olsaydı klasikler arasına girmişti bile.:) sana tavsiyem (strateji oyunu ama neyse) hereos 3 ve hereos 3'un eklerinin bul doya doya oyna... eheehe hereos 3 rpg değilki strateji. Yani benim demek istediğim güzel bi rpg olsaydı elimin altında, oda zaten klasiklerin arasında olurdu.. Ya neyse siz kafayı uğraştırmayın anlamak için. :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Parayla satiyolar bu oyunu cunku. Eye of the beholder diye bir oyun vardi dunyanin ilk frp oynu diye gecer. onuda bulamadim Hangi abandonware baksam ya yok yada parali yaziyordu oyunda 1 mb bişey aslinda . bu tür oyunlar köşede kuytuda kalmiş sitelerde oluyo . Yasal degil demekki[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el [Bu mesaj Masticore tarafından 20 Ağustos 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Blades of Avernum,Avernum 1-2-3 gibi oyunların yapımcısı olan spider software oyunlarını öneririm. Eğlenceli hoş şeyler oluyorlar ilgilenirseniz www.spiderwebsoftware.com [Bu mesaj cronicler tarafından 21 Ağustos 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 o oyunların hiçbirisinde rol yapılmıyorki FRP değil o yüzden :) evet gıcığım[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eMule dedigin program nasil birşey nerden cekerim . Kazaa bilgisayarina reklamlar sokuyor onu kullanmak istemiyorum. Overnet i kullaniyordum oda cok yavaş download ediyor ve cok upload oluyor.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Proxa, 21 Ağustos 2004 01:45 tarihinde demiş ki: o oyunların hiçbirisinde rol yapılmıyorki FRP değil o yüzden :) evet gıcığım ehehe durla bir oynasınlar bir nostalji yapsınlar en azından güzel oyunlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JARUSALEM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yeni olmamasına rağmen eğer değişikiklere açık biriyseniz KINGPIN'I ısrarla öneririm..Sokak savaşlarına bir çöplükte suratınız darmadağın bir şekilde intikam yeminiyle başlıyorsunuz..Levyeyle başladığnız oyunda adamlar kiralayp çete kurmaya kadar gidiyor yol!Yapay zeka gerçekten olağanüstü,zorluk derecesi yükseldiğinde ise ecel terleri dökülüyor..Sürükeyici bir first person shooter.. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 RPG tavsiyesi olarak Kingpin (şaka bi yana güzel oyundur) diyen varsa ben de System Shock 2 ve Deus Ex diyebilmeliyim. :) Evet evet.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fallout 1-2 vampire the masquerade redemption bg 1-2 planescape torment icewind dale 1-2 nwn arcanum ya ben başliyorum son sıkılıyorum ama genede dene lionheart rönesans dönemini sevmedim için sevmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 FO 1-2 oyna işte 100, 200 kere falan baştan. Dungeon Master var ilklerden. Bir de NetHack vardı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar