fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Memleketten bir tanıdık istanbula askerliğini yapmaya geliyor. Küçükyalı da mı neymiş teslim olacağı yer. Acaba bu küçükyalı ya nasıl gidilir bir bilgisi olan varmı?[signature][hline]mesela beş
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bende bişi sorıyım beyazıt'ta kıro çok mudur?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Dresquin, peki ineceğim yerden askeriye ile uzaklığı nedir?[signature][hline]mesela beş
fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 teşekkürler, artık gerisi kaptanla benim aramda :)[signature][hline]mesela beş
fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 neyse sonuçta aynı dolmuşa bineceğimize göre sorun yaşamayız. ilgin için sağol.[signature][hline]mesela beş
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Küçükyalı askerlik şubesi diye geçiyor ama fizban'nın da dediği gibi maltepeye daha yakın konum olarak. Minibüs yolu üzerinde ve minibüsten indiğiniz anda karşınıza çıkıyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 maltepe değil küçükyalı da askerlik şubesi minibüs caddesinin üstünde, şöföre söylerseniz tam önünde indirir. bulması kolay yani tam önünde ineceksiniz. yanlız gözlemlerime göre baya kalabalık oluyor dışarısı bile, kuyruğa falan girmek gerekecekse bence sabah erken saatte gidin.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 arcane o senin dediğin maltepedeki askerlik şubesi yanılmıyorsam. Ben küçükyalı da oturuyorum ama nerde var nerde var düşünüyorum ama bulamıyorum sorduğun şeyi Oky.... E-5'in oralarda askeriye ye ait yerler var ama ilk oraya mı gidilmesi gerekiyor bilmiyorum. Galiba en iyisi Maltepe'deki Askerlik şubesine gitmek. Ya aradığınız mekan orasıdır yada oradan size tarif ederler. Hemen minibüs yolu üzerinde. Şoför'e söylersiniz o sizi indirir.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Fizban Maltepe askerlik şubesi değil miydi o diye sorunca şüpheye düşüp ufak bir araştırma yaptım ve adının Pendik Askerlik Şubesi olduğunu öğrendim. LOL, Hatta şöyle bilgiler de var: Minibüs Cad. Maltepe (216) 441 26 03 - (216) 399 41 36 Bulduğum site de burada.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 arkadaşa küçükyalı demişler. Bi gelsinde elinde ki kağıtta yazıyordur herhalde önce nereye gitmesi gerektiği.[signature][hline]mesela beş
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bence otobüsle geliyorsa genelde ulusoy ve bazı firmaların terminalleri küçükyalıda oluyor. Onun dışında askerliği bitmiş bir adamın küçükyalıda işi olmaz.
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya askerlık subesıne teslım olunur mu hıc sızın dedıgınız sube maltepe camııne gelmeden 300 500 metre kala sagdakı yer ama asker arkadasın gıdecegı yer kucukyalıda e5 ın yanındakı yer olmalı
_Noname_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: fizban, 22 Ağustos 2004 00:24 tarihinde demiş ki: yahu teslim olacağı yer maltepede diye biliyorum oky. küçükyalıda değil yani [küçükyalı maltepeye bağlı, belki yerin adı kjüçükyalı diye geçiyodur] eğer dediğim yerse, tam minibüsten indiği anda dibinde teslim olacağı yer. Eet doğru :)[signature][hline]www.slayertr.com Admin Noname
_Noname_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: ascraeus, 22 Ağustos 2004 13:26 tarihinde demiş ki: ya askerlık subesıne teslım olunur mu hıc sızın dedıgınız sube maltepe camııne gelmeden 300 500 metre kala sagdakı yer ama asker arkadasın gıdecegı yer kucukyalıda e5 ın yanındakı yer olmalı hıı evet oradada askeri lojmanlar fln var ama orada askerlik görevi yapıldığını duymadım 2 sene evvel Rezan Has Lisesinde okurken görmüştüm bildiğim tek şey askerlerin ailesi için lojmanlar.[signature][hline]www.slayertr.com Admin Noname
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yok lojmanları demıyorum cok daha ılerde e5 ın dıger tarafında vardı askerı bolge
Öne çıkan mesajlar