Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçükyalı

fab

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Memleketten bir tanıdık istanbula askerliğini yapmaya geliyor. Küçükyalı da mı neymiş teslim olacağı yer. Acaba bu küçükyalı ya nasıl gidilir bir bilgisi olan varmı?[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
Küçükyalı askerlik şubesi diye geçiyor ama fizban'nın da dediği gibi maltepeye daha yakın konum olarak. Minibüs yolu üzerinde ve minibüsten indiğiniz anda karşınıza çıkıyor.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
maltepe değil küçükyalı da askerlik şubesi

minibüs caddesinin üstünde, şöföre söylerseniz tam önünde indirir.

bulması kolay yani tam önünde ineceksiniz.

yanlız gözlemlerime göre baya kalabalık oluyor dışarısı bile, kuyruğa falan girmek gerekecekse bence sabah erken saatte gidin.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
arcane o senin dediğin maltepedeki askerlik şubesi yanılmıyorsam.
Ben küçükyalı da oturuyorum ama nerde var nerde var düşünüyorum ama bulamıyorum sorduğun şeyi Oky....
E-5'in oralarda askeriye ye ait yerler var ama ilk oraya mı gidilmesi gerekiyor bilmiyorum.
Galiba en iyisi Maltepe'deki Askerlik şubesine gitmek. Ya aradığınız mekan orasıdır yada oradan size tarif ederler. Hemen minibüs yolu üzerinde. Şoför'e söylersiniz o sizi indirir.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
Fizban Maltepe askerlik şubesi değil miydi o diye sorunca şüpheye düşüp ufak bir araştırma yaptım ve adının Pendik Askerlik Şubesi olduğunu öğrendim. LOL, Hatta şöyle bilgiler de var:

Minibüs Cad.
Maltepe
(216) 441 26 03 - (216) 399 41 36

Bulduğum site de burada.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
arkadaşa küçükyalı demişler. Bi gelsinde elinde ki kağıtta yazıyordur herhalde önce nereye gitmesi gerektiği.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
bence otobüsle geliyorsa genelde ulusoy ve bazı firmaların terminalleri küçükyalıda oluyor. Onun dışında askerliği bitmiş bir adamın küçükyalıda işi olmaz.
Mesaj tarihi:
ya askerlık subesıne teslım olunur mu hıc
sızın dedıgınız sube maltepe camııne gelmeden 300 500 metre kala sagdakı yer
ama asker arkadasın gıdecegı yer kucukyalıda e5 ın yanındakı yer olmalı
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 22 Ağustos 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
yahu teslim olacağı yer maltepede diye biliyorum oky. küçükyalıda değil yani [küçükyalı maltepeye bağlı, belki yerin adı kjüçükyalı diye geçiyodur] eğer dediğim yerse, tam minibüsten indiği anda dibinde teslim olacağı yer.

Eet doğru :)[signature][hline]www.slayertr.com

Admin Noname
Mesaj tarihi:
said:
ascraeus, 22 Ağustos 2004 13:26 tarihinde demiş ki:
ya askerlık subesıne teslım olunur mu hıc
sızın dedıgınız sube maltepe camııne gelmeden 300 500 metre kala sagdakı yer
ama asker arkadasın gıdecegı yer kucukyalıda e5 ın yanındakı yer olmalı

hıı evet oradada askeri lojmanlar fln var ama orada askerlik görevi yapıldığını duymadım 2 sene evvel Rezan Has Lisesinde okurken görmüştüm bildiğim tek şey askerlerin ailesi için lojmanlar.[signature][hline]www.slayertr.com

Admin Noname
  • Yeni Oluştur...