spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 İlk konu açıyorum yaw sevindim. evet arkadaşlar oynayan kimler var bide almayı düşünüyorum sizce nasıldır iyimidir. magic fan ıyım ama sadece gerçek kartlarla oynadım. gerçeği kadar zevkliyse direk alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 açmış olmak için açmak bir yana, iyi dilek dilemeyi de geçtim ilk konu bile değil bu.. ilk konu online da kartları tutamıyorsun, tek farkı o. ha bi de oyundan kar etmeyi düşünüyorsan daha geniş kapsamlı olduğundan çoook daha uygun.sonuçta reelde oynanan magic tanıdığın oyuncularla sınırlı ki mekan sorunu yüzünden çok olduğu söylenemez, zaten her halikarda online ile yarışamaz.tabii ben kartları tutmaktan yanayım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hmmm yaptığım hatadan ötürü pardon bu saatte insan körleşiyo. ayrıca en iyi dileklerimle. (gerçektende o topici görmedim kör bi insanım naapiyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Şu oyunu hiç bulamadım ya... Hiç magic the gathering oynamışlığım yok (çok istememe rağmen). Nerden bulacaz bu oyunu,öğrenirim bu oyunla hem. Zaten etrafta benle magic oynicak adam yok.[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ahanda buradan indir. Trial serverda oyna beğenirsen(ki büyük ihtimalle hastası olacaksın) 9.99 dolar bayılıp starter deckle başlayabilirsin.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o kadar ciddi bi hata değil, hata da değil zaten, dikkatsizlik diyelim :) nerede yaşadığını söylersen nereden oyunu bulabileceğini söyleyebiliriz.(kartlı oyun için) oyunun oynanışını 2 genel kategoriye ayırabiliriz: 1-Kartlı Kart satın alıosun, somut kartların oluyor sağlam, iyi basım kalitesi.Magic kartları daima güzel görünür.Kart sahibi olmak çok hoş bir duygudur gerek kartın oyundaki işlevi gerek üstündeki resim gerekse üstünde yazan özlü sözler olsun.Aslı budur ama türkiye de oynayacak adam bulmak çok zorlaştı bu yolla. 2-Kartsız kartsız dediğime bakmayın, kartlarınız var ama sanallar. MTG online diye bir oyun bunun aslı.karta para veriyorsun, oyunu da netten çekiyorsun.online oynanıyor.çok geniş kapsamlı.bence magic için en iyi alternatif bu. onun dışında beleş bi alternatif var: http://forum.paticik.com/view.php?id=85853 ama bu sadece kesme amaçlı ve yeni başlayanlar için oyunu tanımak adına hiç uygun değil.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Account için her ay 10$ mı vericez?[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hayir ilk ay 10 veriyosun acc acmak icin ayrica 10 dolar degerindede kart bedava veriliyo yani acc icin para vermiyosun gibi bisey[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 22 Ağustos 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Benim magic kartlarım var zaten :) hmede bolca var iyi bir deck imde var ama ben tatillerde almanyaya gidiyorum orda oynardık. orda oynayan insanları görseniz inanamazsınız. ama türkiyede oynuyacak insan yok. onun için online düşünüyorum bi trial ı nı oynayalım bakalım. ayrıca izmirdeyim ve kartların nerden alınabileceğini biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Şöyle söyleyeyim, gerçeğinden tek farkının kartların kokusunu duyamaman. Avantajları ise gecenin bir yarısında yatağından kalkıp, "iki el magic atayım" dediğin zaman seni en az 1000 kişinin bekliyor olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar