Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 -Fallen Earth ( Level 30larda parası hali vakti yerinde riflemandir takılıyor kendi halinde :) ) -Star Trek ( Pre Order Account olup level 10 falandır, serverin ilk level 10'udır öylede kaldı :) ) -All Points Bulletin ( Kill/Death radiosu tavan yapmış level rangeinde 1.rankte bolda parası var maşallah ) -WoW ( 55 DK falan vardı içinde pek bişeyi olmayan - Accountu bulmam lazım :S En kötüden İçinde burning legion olan başka bi account mevcut ) Accountlarımı Mortal Online Accountı ile takas edicem 4 verip 1 alıyorum durumu geçerlidir ilgilenenler [email protected] 0535 944 01 82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 APB patlamamış mıydı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hala açık olan serveri var ama arada gidiyor geliyor durumu oluyor, ayrıca başka firmaya satımı gerçekleşicek ve devam edicek duyurusu yaptılar falan ama bilmiyorum ne kadar doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bumplan! yukarlara cık! takas istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar