uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Ritter çanta ve Planet Waves army askısıyla birlikte verilecektir. Toplam 400 TL. İki yerde çizik dışında hiçbir sorunu yoktur. Teller yeni değişti Ernie Ball. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-gitar-acil-ihtiyactan-dolayi-satilik-cort-b5-bas-gitar-5-telli-33541417/detay ilanda resimlerini görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fiyat cok uygunmus, fiyatina görede canavar bi gitar, kacirmayin derim (tu) iyi satislar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu işten korax'ın çok iyi anladığını garanti ederim. Ucuz ve iyi diyorsa alın. Ben anlamam o başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben bi dusuneyim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar