Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://everquest2.com/free_to_play/index?cid=1062799 everquest 2'yi free to play yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hic de f2p degil. skill ve level limitleri var kafadan. lotro'nun cok cok daha kotusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sevinmiştim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Free de olsa cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahah kanuni sizinle ilk eq1 de tanışmıştık, benim main farklı bir yerdeydi ama alaturqua da oynamıştım bir süre, sonra eq2, hatta wow da bile oynadım biraz sizle, ne gazdı eq2 tayfası, lanet olsun sana soe, yedin süper guild i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ana !!! Ahh ilk raid ve instant wipe sonrasi dumurum, dedim bu nasil bug. Instant kill yemistik low level moblardan. Nick neydi senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 f2p olarak çok kısıtlayıcı mı? imkansız mı yani oynamak; yoksa lotro gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Kanuni said: Ana !!! Ahh ilk raid ve instant wipe sonrasi dumurum, dedim bu nasil bug. Instant kill yemistik low level moblardan. Nick neydi senin ? Güncelleme için teşekkür görmemiştim ben son mesajı :) nick darkon du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 f2p diye başlıyacak olanlara pek tavsiye etmem sadece yeşil yani treasured item kullanabiliyosnuz legandary epic falan yok,eq2 de skill seviyeleri vardır mesela,expert ve master seviyelere çıkaramıyosnuz skillerinizi dahada var belli bi miktar para taşıyabilmeden tutun kısıtlı bank ve inventory alanına,kısıtlı chat olayına kadar,ileri seviye craft yapsanız turuncu item oluyo ürün kendiniz kullanamıyosunuz gene,broker bile kullanılmıyomuş alım satım yapamıyosunuz lan yuh bunları açmak için storeda unlock itemleri satıyomuşlar da hiç bi fikrim yok ne kadardır kaça mal olur falan onuğçün hiç akıl karı değil şu oyunu f2p oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dreagloth said: Kanuni said: Ana !!! Ahh ilk raid ve instant wipe sonrasi dumurum, dedim bu nasil bug. Instant kill yemistik low level moblardan. Nick neydi senin ? Güncelleme için teşekkür görmemiştim ben son mesajı :) nick darkon du. hey masallah 2 sene sonra mesaj :) sonradan seninle konusmustuk sanirim darkon oldugunu ogrenmistim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Darkon, berserker miydi, tank dps gibi hatirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 shadowknight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar