CapN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Elimde mac var bir adet ve feci kasılmalar yapıyor. Sımdı wındow kullandıgımız ıcın bunda nasıl bır sıstem var bılmıyorum. Elımde herhangı bır cd yok daha onceden satın aldıgımız programlar var onlarında serialları vs hatırlamıyorum... 1 Format nasıl atılır yada onerıcegınzı baska bırsey varmı 2 Satın aldıgım programların akıbetı ne olur 3 Repair tarzı bırsey varmı programlarımı ve arsıvı kaybetmeden kurtarabılırız belkı tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Backup olarak time machine var ama iş işten çoktan geçmiş sanırım. Format atmak içinse (macos yükleyeceğini farzediyorum) direk snow leopard cdsini tak (son macos bu) yüklemenin bi bölümünde diskteki bilgileri silme var. Tam nasıl olduğunu hatırlamasam da baya kolay bişey yani. Bunları yapınca bitiyo olay işte. Seriallı programların gidecek tabi, onların serialları başka yerden bulmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 pekı repaır de herhangı bır program kaybı olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 repair ile datalar kalır ama o kasılma gitmez, zamanında (taa macos 8.6) aynı şeyi yaşadım. makine resmen ölüyorum ben diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 elimizdeki macbook 2.1 version 10.5.8 son 4-5 aydır böyle kasılmalar oluyor ve bilgisayar aşırı yüklü .hatta son 2 aydır dvd de okumamaya başladı ama cd okuyor. upgrade etmeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Cdsini kaybettiğimiz mace nasıl format atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 indirip cd sini yazarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 link alma gıbı bır sansımız varmı mac konusunda cıddı cahılım. Sımdılık sorunu sole cozduk yenı account actık 0 takılıyor eskı accountta gene zorlanıyor alet o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Eskiden yeni accounta tasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 cd yazmadan olayini ben de bir sorucam. bu gece format atmam lazim artik ama cd yok. cd ye kendim yazamiyorum dual layer dvd yok 6gb sigmiyor. external hdd ile bunu yapmanin bi yolu yok mudur acaba? externaldan boot edip laptopin harddiske format atsam sonra da harddiskteki o cd ye yazamadigim dosyayla laptop a tekrar geri kursam snow leopard olur mu yoksa attim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Elinde snow leopard image'ı varsa, external harddiski al tamamen boşalt sonra mac os formatında ve guid partition'mı ne öyle bi seçenek var onu seçerek partition yarat. Sonra yine disk utility de restore diyip snow leopard imageını harddiske restore et. Restart atarken alt tuşuna basıp boot yeri olarak externalı seç. Bundan sonra zaten bodos snow leopard yüklemesi gibi devam ediyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi hd var su an elimde onu da time machine olarak olarak kullaniyordum. onunla yapabilir miyim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ya time machine kullanıyosan format atma zaten, ondan restore et herşeyi. Benim dediğim yöntemi kullanırsan hepsi gitcek. O harddiski dvd imajı gibi göstermiş olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 external i 2ye boldum, birini install dvd olarak, digerini de timemachine backup olarak kullandim. olucak sanki boyle, backup in bitmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Snow leopard imageını restore edebildiysen olur heralde, ama dediğim gibi "guid partition table" seçeneğini de işaretledin dimi? Yoksa boot edemiyosun hdden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 system pref.-system-startup disk ten baktim, orda gorunuyor harddiskin o kismi. ondan oldu o is de simdi de backup fazla yavas oluyor dun ayni alete yine backup yapmistim bundan cok daha hizliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hop yeni konu açmayayım dedim format atacağımda ama snow leopard cd mı bulamıyorum taşınırken kaybettim herhalde bütün skimsonik cd ler duruyor o yok nasıl formatlarım o olmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 buldum cd yi nasıl atıyoruz format bununla easudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 google: lion diskmaker X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bilgisayarı kapat, kapalıyken cmd+r basılı tutarak power tuşuna bas, menü gelene kadar da bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bi reinstall os x var bi dism utility geliyor Nasil clean formatliyoruz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Abi setup'a gir, yukarda disk utility'den diski formatla bastan, ondan sonra kur o diske bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 tamam hallettim ama options tuşuna basmak sonra diskisecmeksonra disk u. ye girmek gerekiyormus diğer türlü silemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 burada da dursun. Lyv said: cdsiz format için: 1 adet flashdisk lazım 8gb yeterli. utility i aç > diski seç > restore sekmesine gel > indirdiğin sürümü source kısmına sürükle > destination a flash ı sürükle > sonra restore a tıkla. bu işlem bittikten sonra flashdisk hala takılı. bi res at. açılıştaki sesi duymadan bi önce alta bas (elmayı görmeden önce) macosx usb simgesine tıkla enter a bas > disk utility e gel > diski silmek istiyorsan > macintosh hdye erase de > disk silindi > reinstall osx > sonra alayına next next . bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar