Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/200051_10150464067410370_775335369_17968811_2415088_n.jpg

howard bir zamanlar normal insan ölçülerindeymiş :p

edit: sayfa başı olmuş
Mesaj tarihi:
Nba sitesinde bugünkü maç hakkındaki not : Playing in his 827th regular-season game, the Magic’s Hedo Turkoglu needs 14 points tonight to reach 10,000 for his career.
Mesaj tarihi:
Liderlik için çok kasmaya da gerek yok, Lakers 1'den de girse 2'den de yarı finali rahat geçecektir, hatta birinci girip OKC-Denver galibiyle falan eşleşirse daha sakat. Dallas'ın galibiyet oranı iyi olsa da ben şişirme buluyorum bulundukları yeri. Batı finali yolu her şekilde rahat, SAS'a karşı saha avantajı olmaz o zaman belki ama AT&T'de 1 maç çalmaya bakar o iş

Chicago da muhtemelen NBA finalini göremez, Miami-Boston ikilisinden fazla galibiyetle bitirsin Lakers yeter, şampiyon olmamaları zor.
Mesaj tarihi:
interperez said:

mokoko said:

ozeti çıkmamış daha lakers maçınında 3 uzatma nedir ya??? neyse lakersın 1 gun arası var. butun gun dinlenirler artık asdasd

su sarki efsaneymis ya!
Mesaj tarihi:
desteğimi güney sahillerine taşıdım bu sene, lebron nereye biz oraya

batıda da thunder'ı destekliyorum, cCc durant reyiz cCc

bunun haricinde lakers ve spurs'ü yenen her takım başımın tacıdır, dostumuz da düşmanımız da belli olsun iyice

önemli not: istediğim sayıda takıma sempati besleme ve destek verme hakkımı saklı tutuyorum
Mesaj tarihi:
Lakers akıllı olsun fazla kasmasın lider olmak için, mis gibi dünyanın en balon takımı Dallas düşecek kucaklarına yarı finalde. Ama gider lider bitirirse OKC-Denver galibi en az 3 maç alır Lakers'tan
Mesaj tarihi:
Normal Sezon'un en başarılı takımı bence Chicagodur.Eğer ritimlerini play off'larda devam ettirebilirlerse final süpriz değil.Boozer-Rose sezon'un ikilisi oldular.Boozer çok şaşırttı,Utah dönemine göre çok başarılı,Deng orta mesafe de çok gelişti,Noah tam savaşçı,Allen'dan sonra ligin en iyi sutör kyle korver 5'te.Tek sıkıntı bandın çok iddialı olmaması.40'lık kurt,brian,ömer,bogans bandı zayıf.Bu banttdan sadece bogans skorer.
  • Yeni Oluştur...