Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 22/08/2004 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ses daa yüksek gelio ama bufferlıo sanırımki biraz iş yapıosunuz orda ondandır yoksa ben kaç saattir ilk kez kesiliom[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
İstek parça olayı varmı? ( eheh muhabbete bodoslama daldım )[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
dur bi düzelsin azcık radyomuz...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
ben fransızca istiorrmm ozaman Le Vent Nous Portera tadında şeeler mümkünse diab apla :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
ses gelmüüü ses gelmüüü do u hear mee sdc fısıltı gibi gelio ben ölmeden önje falan dio..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
evet evet yes :) daa ii gelio şimcik hatta süfer gelio yuppie Yaşasın Diab 1 saat 6 dakka soora düzgün sesle dinnioruz program artık 3-4 te biter biralar benden :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
tamam ben gönderiorm biraları bakkala yazdıriim gönderjem bi kaç saatte gelir ama şoklu göndercem soğumasınlar :P
ehe *saygı mode on*[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
of yorgunum ilaç gibi geldi şarkılar oturduğum yerde son enercimi harcıycam galiba. Diab en son senden uyusunda büyüsün kocaman fil hayri gibi olsunu istiyorum.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
Yarım saattir (belki daha da fazla) radyo barında Diablesse ve Olbonker of =o= radio parça bilgilerinde de Fck u yazıyor.

İnsan bu kadar da rencide edilmez ki. :lol:[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
ühü yaaa diab yayını kaçırdım biraları da alamadık :) elektrik bi kesildi daa şimdi gelio şerefsiz ama olsun üniye gidince kurtulcam bu kırklareli köyünden ay pardon il di di mi :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

• Yeni Oluştur...