Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 22/08/2004 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yayındayım

80 lerde Yes gitaristi "Stewe Howe" tarafından kurulmuş ve sonrasında gruptan ayrılması ile 90 larda gerçek kimliğini bulmuş İngiliz grup Asia'nın 1994 tarihli Arena albümü çalmakta

Geoff Downs: Keyboards
John Payne: Vocal/Bass
Elliott Randall: Guitar
Luis Jardim: Percussion
Aziz Ibrahim: Rhytm Guitar
Drums: Michael Sturgis[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
space dye west
silent cry
anathema girsek :)
adi be dayı be :) bişi olmaz be dayıcım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

[Bu mesaj Ainu tarafından 22 Ağustos 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaf her seferinde bu Pentagramın bu halini dinleyince Türkiyede müziğin gelişmeme nedenlerinden en büyüğü olan sefil stüdyo imkanları geliyor gözümün önüne

Ama klasik Thrash yapmışlardır saygıyla takla atıyorum önlerinde.[signature][hline]"Story of SadButcher"
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 22 Ağustos 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evt sad dooru dionz takla konusunda katılabilirim sana :)
ayrıca ardından slayer choq güsel gitti be :) south of heaven yada reign in blood da olurdu tabi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
heheh ismi çok komik yanlış yazmışım föt olduq radyo alemlerine :)
ama olsun gene de bu albüm çok harika sad go on go on :)
hatta geminiiiiiiiiiiiiii !!! [bu sefer doooru yazdım :P ][signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
Hell Patrol arkasından W.A.S.P. - Thunderhead çalıp çıkıyorum baktımda abartıp 4,5 saat yayın yapmışım[signature][hline]"Story of SadButcher"
Mesaj tarihi:
ama ama gemini ? ühüü[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
saol sad cdimi bulamıom evde gemini hasretimi gidercen şimdi çok büük sevapmış bak bu :) harbi saol ya[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
kimse dinleyicisiz kalmasın lütfen hem temizlik yaparken reggie mdiri nedir gene yanlış yazmiim o tür güsel gidio ne yalan söliim :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
bilmorm ben sıkışıom arada sırada yada şöle sölim sana sayı yayıncı :) :
ruh haline göre dinlioz..sinirliyken falan black death güseldir..moral bozukken falan doom gidioz..arada sırada da kafa dinlemeye yada şebeklie elektronik hardcore falan :) temizlik için bob iiydi ama gene de :) nese playlistine bakmiim gene de mutlaka bozulur kişiliim parça parça bakim ben oraya sendeki karmaşaya yani :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
ama son iki şarkı gayet hoş :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
evet evvet evet paint it black !
sayın yayıncı saygı ve sevgiler :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
evet sayın yayıncı go on go on sen 4 seyirciyi haketmiosun yeni acc açıp doldurcam oraları :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
tamam bekliorum seni nasılsa koca gün temizlik yapcam gibi duruo o saatlerde biterse çayla bitmezse viledamla eşlik edicem sana sayın yayıncı :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
ya sayın yayıncı kardeşim dresq umarım playlistinde the ark wardır bakmak zor geldi playlistine bakmadan sölüom the ark kolla kolla istiorum girmeden istek parça yapim :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
ama ama ben de büünce wj olmak istiorum okadar başvuru da yaptım hem playlistimin bi kısmını boş yer bulsam upload bilem yaparım ühüü[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
hemencecik geldiiimmmm konuşun bakalım ben dinniorum :) eheh şov mast go On[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
Hoppaaa Hani Eller Nerde Elleri görsün dresqle bonzo :) *el sallaarrr* dırınını dırınınıııın dıt dı dırınııınn hoppaa[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
ehe arkada asılı bardaklara vurup müzik yapmak lazım fotoda :) azar azar su koycan onlara :) benim dans fotom yoq [odun!] ama bakim başkasınınkini koyarız eşlik etces madem :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
oLey ! koptum ben bugün boşuna 24 saat oturmuş olmujam buffyde bitti boşuna sabahlayıp 3rd watch izlemiim diodum ama diab da gelio koparız artık :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

• Yeni Oluştur...