Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Frontpage kullanmaya yeni bashladım yani site ishlerine yeni yeni giriorum ve..Sayfamda bi çerçeve yapmak istedim fakat frontpage teki çerçeveyle ilgili butonlar etkin deil tıklanmıor.. Nedeni nedir acaba nasıl aktif hale getirirm..[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 1- Dosya/Yeni Sayfa veya Web seç 2- Sağda açılan bölmeden Şablondan Yeni altında Sayfa Şablonları seç 3- Çerçeve Sayfaları kısmına gel ve kullanmak istediğin çerçeveyi seç Biliyomusun ben hiç Frontpage kullanmadım ama girdim helpine baltım ve sorunun cevabını buldum.Sende help'i kullanarak sorunlarına çözüm bulabilirsin.Hemde daha iyi aklında kalır.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Denedim bende bı kach shey yaptım yeni sayfa achıldı ordan boshsayfadan cherchevelerını bulamadım falan.. halletım ama sonunda saolasın[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar