smerten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 madem açılmış bizde bir yazışalım :) benim şöyle bir deckim vardı aslında yoktu decki hiç bir zaman kuramadım kuracak adamı da annından öperim ancak güzel bir deck ben oynarken gecen sene type 2 ıdı sımdı ne oldu bılemıcem ama... red goblın sly dır.. mountaın x15 barbarıan rıng x4 reckless charge x4 grım lavamancer x4 sparksmıth x4 goblınsledder x4 balzıng salvo x3 raging goblin x4 clickslither x4 schock x4 gempalm ıncınerator x2 volcanıc hammer x4 goblın pıledriver x4 böyledir.. pek güzel bi dectir ama yarısı fln yok herhal bende "aaa bu kartlar bende var, veririm sana" diyorsanız baglantıya gecın karsılıgında verecek cok bıseyım yok ama dusunebılırız... bırakmıs olamama ragmen bır tam deckım olsun ısterım[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hmm blazing salvo fln bulman zor gibi gozukuyo ii sanslar yinede =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 toplamıyorum zaten, balzıng salvo ıncerlınde en koaly bulunan kagıt[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 neyi toplamıyosun ? volcanic hammer shock sparksmith falan cok daha kolay bulunan kartlar. digerleri hakkinda bi fikrim yok[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 22 Ağustos 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Volcanic hammer cok pahali bir kartr ve o kadar manayi ahk etmiyor onun yerine kalkmadirysa raging koy mountaindan kisarsin biraz n ekadar az kart o kadar iyi sonucta. Veya bana lazim o mountainlar diyosan shiv an koy iki tane volcanic cikarip 4 tane koyulmaz ondan[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar