calomer-dp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Arkadaşlar benim için özel olarak çok büyük önemi olan bir puzzle'a ulaşmam gerekiyor.. Puzzle ın şekli teamliquid.net sitesinin en üstteki at resimleri .. Kaçlık olduğu önemli değil .. İnternette bir sitede paralı satılıyor felan da olabilir veya türkiye de istanbul - ankara - adana - antalya da felan satılıyor olabilir .. Kısaca nerede olursa göreniniz varsa o puzzle ı haber verirse çok fazla makbule geçer .. Hepinize şimdiden teşekkürler ..[signature][hline]Calomer-dp
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o puzzle falan degildir buyuk ihtimal puzzle efektidir . bunun disinda adminlerle temas kur . teamliquid in adminleri cok sevimli adamlar cana yakin adamlar bilgi verebilirler .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
calomer-dp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yok zaten o puzzle fln dğeil , sadece puzzle ın resmi o resmin neredeyse aynısı o yüzden gösterdim o resmi ... Yani puzzle var bir tane üstünde bu atlar var arkasında bulutlarda atrşeklini almış işte deniz yükselmiş felan falan ...[signature][hline]Calomer-dp
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 http://photos2puzzles.com[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
calomer-dp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 [Bu mesaj calomer-dp tarafından 22 Ağustos 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
calomer-dp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Kusura bakma ama böyle bir puzzle zaten var .. Ben de görmüştüm bir yerde antalya da oyuncakçıda .. Ancak adamlar bir sonraki gittiğimde satmıştı ve bir daha da getirtemedim.. Yani yeni bir puzzle yarattırmıyorum .. Olan bir puzzle ı bulmaya çalışıyorum .. Anca ginede yardımın için saol .. :-)[signature][hline]Calomer-dp
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 puzzle ları yapan firmayı biliyorsan direk onlardan iste.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
calomer-dp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bilmiyorum ama bir şekilde bulmamız lazım .. Belki göreniniz olmuştur diye açmıştım zaten topici.. Ama olmamış en azından daha çıkmadı .. İnşallah gören biri bakar da buluruz.. Yardımlarından ötürü teşekkür ederim[signature][hline]Calomer-dp
Öne çıkan mesajlar