dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahuahuahuauahuaua ya kusura bakma ama dünya senin çevrende dönmüyor yaw.. allah da seni güldürsün ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bana dünya üzerinde komünist olmuş bir ülke sayar mısınız? merak ettim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BabacumMostors said: malesef ki nişanlımın teni güneşe karşı hassas olduğundan şimdilik kübaya yerleşme planlarını askıya almamız gerekti Sosyetenin dermatoloğu çok başarılı birine yönlendireyim nişanlını. Güneş altına yatıp bronzlaşacak dereceye getirir doğru tedavi ile. Ama 200k dan düşerim onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yoksa yeni bir zengimiz mi var forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 parası neyse verecek adam iyi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Hazır pamuk eller cebe girmişken forumu da alayım. Fiyat çıkartın bana. Ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 zengin deyince anladım şimdi neden böyle bir komunizm tartışması başladığını lol adam haklı abi paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 e kötü.. çünkü ekonomi belirli bir miktarda devlet müdahalesi olmadan dengeye gelmiyor.. merkez bankası müfdahale etmezse konjonktüre göre hükümet amliye-para politikası üzerinden müdahaleler olamzsa olmaz yani piyasa kendi kednien dengeye gelmez.. çünkü bireyler rasyonel davranmıyor.. davranıyor olsaydı borsada balon olamzdı o yüzden "en iyi sistem" denilmez ona.. en iyi sistem DÖNEMİNİN SORUNLARINA CEVAP VEREBİLEN sistemdir.. her döneme tedavi olacak bir sistem henüz gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Trias said: Küba'da tıp çok gelişmişi ispatlamak için, dünyada tedavi edilemeyen hangi hastalığa çözüm bulmuşlar, hangi yeni ameliyat tekniğini geliştirmişler gibi bir şey söylemen lazım. laahavle, (ne demekse, ama kuvvetle söyleme gereksinimi duydum.) ne demişim bi bak; idilik said: küba eğitim ve tıp alanında dünyanın sayılı ülkeleri arasında. ha öyle miymiş, değil miymiş? okuduğunu azıcık anlıyorsan, öyle olduğunu anlaman gerkirdi çoktan. ayrıca kendi araştırmanı kendin yap çok hevesliysen. niye sana yol göstermeye çalışıyorsam?...kızdım bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 en iyi sistem olu sistemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mortyr said: Güneş altına yatıp bronzlaşacak dereceye getirir doğru tedavi ile. arkadaşım sen boşa atmayı iyi meslek edinmişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 zaten komünizmi dünya üzerinde uygulanmış bir sistem olarak ele almaktan çok, çıktığı zamanki emperyalizmi yumuşatmış ve sosyal devlet anlayışını doğurmuş bir felsefe olarak düşünmek daha mantıklı. evet bu çağda "komünizm çok rerörö" demek bence de mantıksız hangi komünizm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 olu değil ölü... alllam ne akilalar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mortyr said: Hazır pamuk eller cebe girmişken forumu da alayım. Fiyat çıkartın bana. Ciddiyim trasty strikes back? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adam bambaşka kafalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BabacumMostors said: adam bambaşka kafalarda adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 4-5sayfa öncesini okudum adam düpedüz sallıyor ve yalan atıyor sizde oltasına gelmişsiniz 5 sayfa boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BabacumMostors said: e kötü.. çünkü ekonomi belirli bir miktarda devlet müdahalesi olmadan dengeye gelmiyor.. merkez bankası müfdahale etmezse konjonktüre göre hükümet amliye-para politikası üzerinden müdahaleler olamzsa olmaz yani piyasa kendi kednien dengeye gelmez.. çünkü bireyler rasyonel davranmıyor.. davranıyor olsaydı borsada balon olamzdı o yüzden "en iyi sistem" denilmez ona.. en iyi sistem DÖNEMİNİN SORUNLARINA CEVAP VEREBİLEN sistemdir.. her döneme tedavi olacak bir sistem henüz gelmedi Kötü de denmez buna ama hak veriyorsun sende bana inceden yapma =) Kötülerin arasında en iyisi bu, demeye çalıştığım şey o. Ayrıca senin gözünde sistemi kötü kılan açıklar ve sebep olduğu manipülatif, spekülatif kazançlar vs. dir benim sana çok rahat bir biçimde 200k dolar parayı verebilecek olmamı sağlayan paranın kaynağı. Ben pragmatik yaklaşıyorum olaya. İyi ya da kötü, şu anki sistemin finans sektöründe çok kolay para var. İnsanlar iddaa kuponu doldurmak için yordukları kafayı borsaya yorsalar elle tutulur ciddi paralar kazanabilir. Var olan ve kabul görmüş, uzuuun bir süre de değişmeyeceği kesinleşmiş bir düzeni eleştirip; bu sistemin teoride güzel ama pratikte işlemesi imkansız alternatiflerini savunmak yerine var olanı özümseyip parçası olsanız inanın hiç birşey kaybetmezsiniz. Bu da gençlere günün tüyosu olsun benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 babaaa bana forumu satın alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Benimde kendi hesaplarım var, babamın ruhu duymaz neye harcadığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kominist olasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 mini komünist gibi bişey mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 iyi değil.. sana katılmıyorum çünkü piyasadaki AKTÖRLER RASYONEL DEĞİL hür piyasa kendi kednine dengeye gelemiyor bu yüzden devlet gibi piyasa üstü kurumlara gerek var o yüzden laissez fairez çalışıyor diyemeyiz DTÖ bunun için var, bölgesel ekonomik birlikler bu yüzden var sen laisses fairezi anlamamışsın bence.. çalışmıyor kardeşim ÇALIŞMIYOR çalışmayan bir şey nasıl başlarılı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 çalışıyor da sana bana çalışmıyor babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hür piyasanın dengeye gelmek değil dengeyi bozduğunu zaten bizzat görüyoruz 10 seneden 10 seneye bunu tartışmak bile saçma artık. ha bu böyle gider mi gitmez mi onu tartışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar