jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya ben 800 luk cd ler aldım ama bunları 87mb lık gıbı goruyor ve yazmıyor aldıgım bos dvd lerıde 0 mb yer olarak goruyor ve yazmıyor bunu nasıl cozerım baga arastırdım da nero 6 yı da yukledım language hatası fılan werdı delırdım nasıl gozerım bu olayı?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Language Packs Nero 6 http://www.nero.com/en/sp_file_main.php[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya nero yu hallettımde yınede olmuyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 jacabo, onun neroyla alakası yok, 5.5 ile yaptım ben, arkadaş anlatmıştı da. o son burn safhasına geldiğinde, hani yazma hızını belirlediğin yerde, aşağıdan more'a basacksın. oradan disc at once secili sanırım, onu track at once yapacaksın. bi de, neronun kendi optionsından, yazma limitlerini arttıracaksın. bunları yaparsın sorunun çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ok denerım 2 gunder we8 ı yazcam yazamıyordum o son dedıgını yapmadım bı denıyım onuda[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Disc at once ile track at once cd'de tekrardan boş kalan kısımlara kayıt yapmak için cd'yi kapatmama olayı değil mi?[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar