Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C: surucusunu oldugu gibi baska bi diske aktarmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
programın menülerinde clone diski seçip, ilk menude automatic-manuel seçeneklerinden automatic i seçip source hdd kısmına kopyalamak istediğiniz hardiski
target kısmına hedef hdd mizi seçip next diyoruz.
boot gerekiyor diye bir yazı cıkacak. okey diyip boot ettiriyoruz.
bilgisayar scandisk yaparmıs gibi bir ekranla açılıyor ve clone işlemimiz gerçekleşiyor. bu kadar.
herhangi bir sorun olursa bana ss alıp danışırsan sanıyorumki yardımcı olabilirim.
Mesaj tarihi:
tesekkur ederim bilgi icin, yalniz suanda d diski iptal oldu onunla ugrasiyorum.. Kopyaladigim data diski sicti abi iyimi ya, alalaaa,deli olcam erisilemez diyo, bidunya sey denedim :( mac'e mi taksam external bi kutu falan bulup
Mesaj tarihi:
senin 500gb lik disk dolu idi, sen bos kismina raw hdd mi kopyaladin?

baska turlu su dedigin sey olmaz cunku, o yuzden partisyon partisyon ayarlayip gecir demistim. =/ can sikici bisey olmus.

dosya kaybin var mi?
Mesaj tarihi:
olmami,300 gb falan :D

Ya olay ne aslinda biliyomusun, demistim ya, 320liktekileri 500e drive copy ile attim. Sonra drive copy gerizekali program 300 gb falan olan total veriyi atti 500luge ama geri kalan kismi unused birakti. Bende partition magic ile merge yaptim, "200gblik bos kismi 300 gblik kismin icine bbbbb diye bi klasöre at" diyerekten yaptim. Gayet guzel tek bölum halinde acildi pc bitti olay. Sonra bi baktim bbbb gözume batti siliim dedim silinmedi,bbbb altinda system volume infomu nevardi neyse iste, öyle olunca unlocker diye bi program buldum zart diye sildi. Sonra drivecopy ve unlockeri sildim. Sonra actigimda raw oldu o bolum tamamen. Ikisinden birisi bozdu olayi. R-Studio ile diski görebiliyorum icindekileri falan, suan icindekileri kopyaliyorum, sonra format cekip ntfs yapcam o diski, vurucam kirbaci vurucam kirbaci.
Mesaj tarihi:
Yav nekadar böyle sacmasapan sey varsa mutlaka basima gelir. Sonra bisekilde isin icinden cikarim falan ama 2 gun uyku uyuyamam bunun yuzunden falan ehuhe, neyse kaybedersekte gider nabalim yau, strese giremicem hic(isvec yaradi, dunya umrumda degil vala)
Mesaj tarihi:
Partition magic ne mubarek programdir yauv.

Neyse ne yaptigimi anlatayimda ilerde sorar birileri lazim olur falan.

D: raw formatina donmustu enson dedigim gibi. R-Studio ile D deki herseyi kurtardim ve baska diske attim. Partition magic ile D: ye format attim, ve tekrar diger harddiskten D ye aktardim hepsini. Bi problem yok, bilgisayar 2 gundur data aktarimindan patlar gibi oldu ama sorun yok, galiba, simdilik.
  • Yeni Oluştur...