Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Selam arkidişler, Elimde birkaç domain var ve şu anki domainimi aldığım yere pek güvenmediğimden dolayı yerli veya yabancı güvenilir büyük bir şirkete transfer etmek istiyorum domainlerimi. Fiyatın da uygun olması tabi iyi olur ancak güvenilir büyük bir şirket olması daha çok işime gelir. Domain denildi mi en büyük şirket nedir mesela? not:aramayı çalıştıramadığımdan bakamadım derinlere teşekkür ettim
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben de godaddy düşünüyordum hazır transfer kampanyası da varmış ama bakalım birkaç kişiden daha onay alayım dedim :)
prizmatik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 godaddy gibi. alternatif ~ name.com
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 namecheap.com herseyiyle bir numara.
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Reklamlar arasından istediğiniz menüleri bulabilecekseniz GoDaddy
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy tavsiye etmem kredi kartımı sildigim halde hala orada kayıtlı mail attım onlarca kez cevap alamadım, şifresini değiştirmek zorunda kaldım ihs.com.tr tavsiye ederim
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy bi tanedir. gerçi istese milyonlarca insanın kredi kartından vurgunu yapar kaçar ama güvenilir firma
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 wiealtbistdu said: godaddy tavsiye etmem kredi kartımı sildigim halde hala orada kayıtlı mail attım onlarca kez cevap alamadım, şifresini değiştirmek zorunda kaldım ihs.com.tr tavsiye ederim Herhangi bir konuda geri donus sureleri maksimum 24 saat ki daha once hic 9 saati gecirmediler.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy hakkında ekşisözlükte pek olumlu şeyler yazılmamış son tarihlerde. Yavaşlığından ve işlevsizliğinden şikayet ediliyor genel olarak. Ki ben verimli olmayan bi sitede işlem yaparken acayip sıkılırım kafam bozulur, o yüzden vazgeçtim oradan şimdilik. Name.com ile ilgili de bazı Türklerin adreslerini direk sildiği söyleniyor. Durum genellikle başkasının kredi kartıyla kendi adına domain kaydettiğinde ortaya çıkıyormuş ancak sağı solu belli olmaz böyle yapan bir şirketin yani. Bakalım, kararsızım hala.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy icin kotu diyolarsa iyi dedikleri bi yer bulman imkansız. eksisozlugu de referans alma hicbi konuda ayrıca.
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aynen ekşisözlük ynai eskidendi o kutsal bilgi kaynağı olayları
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ihs.com.tr dediğim gibi şaşmam pahalıdır biraz ama eski tüfek
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu arada şu an domainlerim alantron.com da...
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 alantron.com seninmi lan kdsf bir arkadaş dedide günde 20 milyar kazanıyormuşsun dogrumu
Öne çıkan mesajlar