Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Selam arkidişler, Elimde birkaç domain var ve şu anki domainimi aldığım yere pek güvenmediğimden dolayı yerli veya yabancı güvenilir büyük bir şirkete transfer etmek istiyorum domainlerimi. Fiyatın da uygun olması tabi iyi olur ancak güvenilir büyük bir şirket olması daha çok işime gelir. Domain denildi mi en büyük şirket nedir mesela? not:aramayı çalıştıramadığımdan bakamadım derinlere teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 godaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben de godaddy düşünüyordum hazır transfer kampanyası da varmış ama bakalım birkaç kişiden daha onay alayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 godaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prizmatik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 godaddy gibi. alternatif ~ name.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 namecheap.com herseyiyle bir numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Reklamlar arasından istediğiniz menüleri bulabilecekseniz GoDaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy tavsiye etmem kredi kartımı sildigim halde hala orada kayıtlı mail attım onlarca kez cevap alamadım, şifresini değiştirmek zorunda kaldım ihs.com.tr tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy bi tanedir. gerçi istese milyonlarca insanın kredi kartından vurgunu yapar kaçar ama güvenilir firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 wiealtbistdu said: godaddy tavsiye etmem kredi kartımı sildigim halde hala orada kayıtlı mail attım onlarca kez cevap alamadım, şifresini değiştirmek zorunda kaldım ihs.com.tr tavsiye ederim Herhangi bir konuda geri donus sureleri maksimum 24 saat ki daha once hic 9 saati gecirmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy hakkında ekşisözlükte pek olumlu şeyler yazılmamış son tarihlerde. Yavaşlığından ve işlevsizliğinden şikayet ediliyor genel olarak. Ki ben verimli olmayan bi sitede işlem yaparken acayip sıkılırım kafam bozulur, o yüzden vazgeçtim oradan şimdilik. Name.com ile ilgili de bazı Türklerin adreslerini direk sildiği söyleniyor. Durum genellikle başkasının kredi kartıyla kendi adına domain kaydettiğinde ortaya çıkıyormuş ancak sağı solu belli olmaz böyle yapan bir şirketin yani. Bakalım, kararsızım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 godaddy icin kotu diyolarsa iyi dedikleri bi yer bulman imkansız. eksisozlugu de referans alma hicbi konuda ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aynen ekşisözlük ynai eskidendi o kutsal bilgi kaynağı olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ihs.com.tr dediğim gibi şaşmam pahalıdır biraz ama eski tüfek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu arada şu an domainlerim alantron.com da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 alantron.com seninmi lan kdsf bir arkadaş dedide günde 20 milyar kazanıyormuşsun dogrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar