BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 29 Ocak 2005 Cumartesi- İSTANBUL Kazablanka 30 Ocak 2005 Pazar - ANKARA Saklıkent bilginize duyrulur....[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Byaa varmış yaf. Ankara'dakine giderim büyük ihtimalle :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 iyi güzel de 10 defa orphaned land ve anathema getireceklerine daha başka birşeyler getirseler daha iyi olacak sanki ya...yani elimizdeki de güzel eskiden kimse gelmiyordu şimdi bir sürü konser oluyor ancak farklı gruplar da gelmeli artık.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 buna bulup bunamak deniyo biliyosun dimi norton :) bu gruplarin boole geldiklerini goren dier menejerler de turkiyeyi potansiyel musteri olarak gordugu zaman cok grup gelicek yetinmesini ogrenin, sukredin hatta, ben 5 defa gelen anathemanin 4 konserine gitmis olup bi kre bile sleepless dinleyememis insanlar biliyorum (kendisi allahtan izinde!, koyardi terligi kafama heaha)[signature][hline]too much, too young
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 anathema izmire gelcekmiş daha ne ister insan ya daha niye laf ediyonuz :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 oha orphaned! *!hemen takvimden 30 ocak tarihini işaretler*[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu grubu sevmiorm ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 +1 heheh gaza gelmişler heralde rock the nationsda. gelsin tabi seveni çok[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Quarthon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Norton_Antor, 21 Ağustos 2004 20:40 tarihinde demiş ki: iyi güzel de 10 defa orphaned land ve anathema getireceklerine daha başka birşeyler getirseler daha iyi olacak sanki ya...yani elimizdeki de güzel eskiden kimse gelmiyordu şimdi bir sürü konser oluyor ancak farklı gruplar da gelmeli artık. Mukemmel bir yakla$ım[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Valla Rock The Nations albümünde bi şarkıları vardı ibranice o güzeldi,diğerlerine bişiy diyemem[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Volfied, 21 Ağustos 2004 20:48 tarihinde demiş ki: buna bulup bunamak deniyo biliyosun dimi norton :) bu gruplarin boole geldiklerini goren dier menejerler de turkiyeyi potansiyel musteri olarak gordugu zaman cok grup gelicek yetinmesini ogrenin, sukredin hatta, ben 5 defa gelen anathemanin 4 konserine gitmis olup bi kre bile sleepless dinleyememis insanlar biliyorum (kendisi allahtan izinde!, koyardi terligi kafama heaha) hayır gelmesin falan demedim tabii ki güzel birşey ülkemizde konserler düzenlenmesi ancak farklı ttalar da denese organizatörler artık diyorum yoksa neden gelmesini istemeyeyim ki herhangi bir grubun türkiye'ye (ha grup korn'sa tamam elimde katanayla kovarım buradan o başka:))
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ankaradakinde varım ben de hatta zamanı gelince buluşup gidelim ankara patileriyle..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 like fire to water bi de neverending way çalarlar yeter bana :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Öne çıkan mesajlar