WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bu oyunun multiplayer i nasıl olucakki bi sürü postal olamaz adam 1 tane ee nası olucak
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 İlk bölümde sütü nereden bulacağım?[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 multi postal 1 de nası oluosa öyle olur.. ki daha kolay yolu var.. sadece multi için map yapılır oynanır..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 2 türlü oluodu deathmatch: birbirini öldürüosun cooperative: birlikte yapıosun görevleri[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ee kim dude oluyodu birden fazla olursa adamın özelliği kalmaz yani
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Oyunu bugün saat 6 gibi aldım,salı ya geçtim.Bandoya yaklaşınca ettikleri küfürleri dinlemenizi öneririm.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 kahretsin ! ben direk yaktım onları bana özelden yazarmısın dediklerini eheh :) herkes dude oluyor ancak elbise rengi değişiyor bu arada dood un 1 deki kıyafeti daha karizmaydı saçlar da..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 persembe gunundeyim.hepsini yaptim bi tek get krutchy mi ne öle bise var.nedir o? bi de catnip ne ise yario?ben sadece kafa olmak icin yiyorum onu ;)[hline]Ferencz Bathory
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 catnipi kedinin yanında atıyosun yere kedi yiyor sonra sen onu alıp pompalıyı poposuna sokuyorsun kedinin.bir miktar sessizleştiriyor silahını.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 haspinallaa[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 catnip i sakın atmayın kendiniz yiyin enter ile sonra matrix i görün :) catnip oyundaki sniper rifle dan sonra en etkili şey[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free
Öne çıkan mesajlar