Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP de Vorm

facundo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm beyler sorunm byuk
1. worm atlı virs sanırım bılgsayardım da bılgısayr data alıp yollyor kendı bnaşına tum wındows update ler kapalı fix programı ıle aratım bulmada yenı format atım gecen defa bulmusdu şımdı buulmadı arkadaş lar svchost ve bs program lar yolluyor bana yardım edersenız sevınecem program ve anlatarak
Mesaj tarihi:
Mcafee'nin son sürümünü kur update et bi scan yap..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
spyware ı register edım artım şımdı yolaıo sanırım duzeltı ama şımdı de saat ın ordakı bazı ıconları gızleyen bvı okcuk vardı o kayboldu ozelıklerden koyorum gelmıyor vırusn bı etkısı mı bu ?
Mesaj tarihi:
olm o zmn hotmailden mcafee ile bedava scan yap alla alla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
duzeltıkte saat ın ordakı ıconları gızleyen ok cuk kayboldu nasıl gerı getırecem ayarlardan gerı getır dıyorum getırmıyor ? sorun nasıl dzeltılecek
Mesaj tarihi:
o vardı sden bende fixblaster geriyuklemeyı kapatıp ole artırdım ılk kez buldu 1 ay once sıldık duzeldı şıdmı yenı formtladık bulmuop bıde guvenlık cıpğte deneyım
Mesaj tarihi:
ya simdi asagidak yere sag tiklşa ozelliklere gir orda kullanılmayan programlari gizle gibi bisi var tickle onu olur...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
köşedeki icon lara tıklayıp durursan kullanmış olursun ki o okcuk da çıkmaz yani gizlenecek bişey olmaıgı için. anladın mı?
ordaki iconlardaki programları kullanmazsan çıkar o ok.
adı üstünde kullanılmayanları gizle demi[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
  • Yeni Oluştur...