facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 slm beyler sorunm byuk 1. worm atlı virs sanırım bılgsayardım da bılgısayr data alıp yollyor kendı bnaşına tum wındows update ler kapalı fix programı ıle aratım bulmada yenı format atım gecen defa bulmusdu şımdı buulmadı arkadaş lar svchost ve bs program lar yolluyor bana yardım edersenız sevınecem program ve anlatarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mcafee'nin son sürümünü kur update et bi scan yap..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bı download edecem sıteyı yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 www.mcafee.com[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 beyler adware spyware ları sılımmı ?bu hepsıne yetermı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 download edmek ıcın 40 dolar ıstıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 spyware ı register edım artım şımdı yolaıo sanırım duzeltı ama şımdı de saat ın ordakı bazı ıconları gızleyen bvı okcuk vardı o kayboldu ozelıklerden koyorum gelmıyor vırusn bı etkısı mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 olm o zmn hotmailden mcafee ile bedava scan yap alla alla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Symantec'ten bi scan yap security.symantec.com[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Worm.W32 ve türevleriyse bilgisayarındaki virüs şu programı indir.Güvenli Kip te aç ve programı çalıştır.Virüsü silersin. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe[signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 21 Ağustos 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 duzeltıkte saat ın ordakı ıconları gızleyen ok cuk kayboldu nasıl gerı getırecem ayarlardan gerı getır dıyorum getırmıyor ? sorun nasıl dzeltılecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 o vardı sden bende fixblaster geriyuklemeyı kapatıp ole artırdım ılk kez buldu 1 ay once sıldık duzeldı şıdmı yenı formtladık bulmuop bıde guvenlık cıpğte deneyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya simdi asagidak yere sag tiklşa ozelliklere gir orda kullanılmayan programlari gizle gibi bisi var tickle onu olur...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 abı bızde bılıok heralde onu o tıklı oldu halde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 köşedeki icon lara tıklayıp durursan kullanmış olursun ki o okcuk da çıkmaz yani gizlenecek bişey olmaıgı için. anladın mı? ordaki iconlardaki programları kullanmazsan çıkar o ok. adı üstünde kullanılmayanları gizle demi[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 iyi de kulanmadım program lar var gene cıkmıyor anıden gıtı gelmedı daha poff ya ne guzel bı gorunumu vardı şımdı bole kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Baslat cubuguna gel saga tıkla>ozellikler e gel Etkin olmayan simgeleri gizle var onu yanındakı kutuyu tıckle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ok dı rhaletıım saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar