Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İçeriği gayet güzel her ülkeden (Türkiye dahil) ligler olan gelişmiş bir managerlik oyunu. Süreklide geliştiriyorlar. Hatta şuan oynanabilecek tek managerlik oyunu. Türkçe dahil bir sürü dil seçeneği. Türk menejerlerle oynandığı gibi kupa maçlarında yabancı kluplerlede oynanıyor. Milli takım maçları dahil nerdeyse bildiğimiz Football Manager'ın online olanı gibi. Haftada 3 lig maçı yapılıyor. Maçları yazı şeklinde spiker analtıyor. Her ülkenin belli maç saatleri var. Türkiye ve çoğu Avrupa ülkesi 18:00'da oynuyor. Maç esnasında diğer managerlerle iletişim için chat kısmı falanda var. Varda var. Managerlik oyunlarını sevenler buyursunlar; Buradan Üye Olabilirsiniz Link benim referansım alttaki mesajı dikkate alarak düzelttim. Üye olarak bir faydanız olmuyor bana, oyunu sevip oynamaya devam ederseniz faydası olabilir. Ne faydası oluyor bende yeni olduğum için tam bilmiyorum ama oluyor heralde. Not: Arama yaptım çıkmadı böyle bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 linkin altına benim referansımla üye olup banada fayda sağlasaydınız ibaresi koysaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Haklısın düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?42,2980037 2.post zamanında baya kötüydü diğer oyunlara göre ama şimdi nasıldır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Valla 3 yıl önceye göre eminim çok daha iyidir. Çünkü oyunu oynayan herkes şuan en iyisi diyor. Sürekli geliştiriyorlar. Öbür başlığı görmedim arama da yaptım oysa anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar