zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Uzun çabalar sonucunda yükledim ama aç diyince bu geçerli bir win32 uygulaması değil diyor + winrarla açtığım zaman corrupted diyor. Ne yapmalıyım? Bu 2. yükleyişim.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 indirirken parcalara ayiran bi download programi kullandiysan ondandir buyuk ihtimalle normal download etmeye calis 196 mb zaten[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 129 mb indirmiş. Ama gayette internet explorer downloaderla indirdim=)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 196 mb olmasi lazim az indirmis demekki[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar