Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bunu yagmurdamlasına yazdım beyler ,sizce nasıl olmuş? Dreamia Once upon a time Just when the tales begun Staring through the blackened sky Dripping waves like a summer rain Broken silence by a shooting star A pale hope, but worth to try I closed my eyes,my heart start to fly Then I see my beautiful Dreamia A moonlit soul floating upon the sea Trembling with awakening breeze Bleeding tears dying her gown Burning the sky with her cry Still she had a peaceful smile I drank from her fountain Of pure,immortal love No mind left And my soul aflamed She whispered her spell into my heart So hard to be defined Nothing could get her out of my sight So hard to be described She swore to stay in my side So hard to trust Holded my hands slight And caressed so smart Then I drank from her fountain Of pure,immortal love No mind left And our soul aflamed Then I feel my lovely Dreamia A moonlit soul floating upon the sea Trembling with awakening breeze Bleeding tears dying her gown Burning the sky with her cry Still she had a peaceful smile I drank from her fountain Pure beauty of my Dreamia No mind left And my soul aflamed şarkı sözü tabe ama daha besteleyemedim taze taze koyuyorum=))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o size kalmış dostlar ben sadece fikrinizi almak için koyuyorum[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çok güzel olmuş. Ama buna şarkı sözü değil, şiir demelisin bestesi olmadığı sürece :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 =)))) sturm, olm tepe tepe kullan, istediğin kıza satbenim diye ama yani telifi benimdir ona göre , paticik şahit =)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 nasıl yazıyorsun ya güzel olmuş bayağı. ama sakın bunları söyleyip, mp3 yapıp yollamaya falan kalkma buraya :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 up[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 teşekkür ederim othranx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Arkadaşlar tercih edilen dil Türkçe olduğundan buralarda bunun bir de mealini istiyeceğim sizden :) Hadi bakalım kolay gelsin :D[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar